Plusmissi Marjaana Lehtinen joutui kieltäytymään suositusta televisio-ohjelmasta lastensa vuoksi: "Onneksi minua ei pyydetty Olet mitä syöt -ohjelmaan"

8:08
Marjaana Lehtinen vieraili Huomenta Suomessa.

Miss Plus Size -voittaja Marjaana Lehtinen oli otettu saamastaan tarjouksesta. 

Suomen ensimmäinen Miss Plus Size -voittaja Marjaana Lehtinen saapui juuri parin viikon lomalta Thaimaan lämmöstä. Hän oli matkalla  puolisonsa, sekä 9- ja 11 -vuotiaiden lastensa kanssa. 

– Vaikka olen kuin perhekeskeinen, niin kyllähän sitä alkoi juuri ennen lomaa tulla olo, että kaipaisi hetken omaa tilaa, kun oltiin 24/7 samojen seinien sisällä perheen kanssa. Oli ihana palata omaan kotiin ja töihin, omien rutiinien äärelle, Lehtinen kertoo Jysk Garden -tapahtumassa. 

Lehtinen sai vastikään mielekkään tarjouksen, josta hän joutui harmikseen kieltäytymään. 

– Minua pyydettiin Selviytyjiin, mutta en pienokaisten vuoksi voi lähteä kuukaudeksi ulkomaille viidakkoon. Olin kyllä tosi otettu pyynnöstä ja siitä, että minua pyydettiin tällaiseen mukaan, eikä esimerkiksi Suurimpaan pudottajaan tai Olet mitä syöt -ohjelmaan, Lehtinen naurahtaa. 

– Yksi mihin haluaisin mukaan olisi Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmaan, sitä kosintaa odotellessa. Olisi aivan ihana kun saisi joka sunnuntai olla prinsessa ja ei tarvitsisi lähteä kauas kotoa, hän jatkaa. Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja