Plusmissi Marjaana Lehtinen avoimena selkkauksesta kotonaan – pettyi mieheltään saamaansa lahjaan: "Olisitko voinut ostaa yhdenvärisiä kukkia?"

8:08
Marjaana Lehtinen vieraili taannoin Huomenta Suomessa.

Suomen ensimmäinen Miss Plus Size -voittaja Marjaana Lehtinen sai mieheltään mielestään täysin väärän värisiä kukkia äitienpäivänä. Lehtinen kertoo, että hän on aiemminkin pettynyt mieheltään saamiinsa lahjoihin.

Hyväntuulinen vuoden 2017 Miss Plus Size -voittaja Marjaana Lehtinen kertoi äitienpäivälahjastaan, jonka valinta meni hänen mielestään täysin mönkään. Lehtisen puoliso osti hänelle monivärisen kukkakimpun, mikä ei ollut kaunottaren mieleen.

– Olisitko voinut ostaa yhdenvärisiä kukkia? Mies toi oransseja ruusuja, liloja neilikoita ja vaaleanpunaisia pikkuruusuja. Oli pikkukukkaa ja isoa. Vaikka mitä vaihtoehtoina, Lehtinen kertoo naurahtaen.

Kaunotar kertoo sättineensä miestään vääränväristen kukkien vuoksi.

– Toisella ei ole sitä visuaalisista silmää niin paljoa. Ja toinen on tällainen äkkipikainen, eikä osaa pitää mölyjä mahassaan.

"Sain paljon palautetta"

Lehtinen kertoi tilanteesta myös Instagramissa.

– Sain Instassa paljon palautetta. Monella oli ollut sama tilanne. Kysyttiin myös, että enkö ole opettanut miehelleni, millaisia kukkia pitää olla.

Lehtinen on ollut parisuhteessa yli 14 vuotta. Mies on kuitenkin myös onnistunut lahjoissaan.

– Olen saanut luvan ostaa yhteisillä rahoillamme Chanelin, kaunotar viittaa kalliiseen merkkilaukkuun.

Pahin ostosmoka sattui kuitenkin suhteen alkuaikoina, jolloin Lehtinen oli saanut lahjaksi kylpytakin.

– Meidän ensimmäinen joulu. Hän osti Ristomatti Ratian valkosiniraidallisen froteisen kylpytakin. Olin silloin 22-vuotias nuori nainen. Sanoin suoraan, että palautat tuon sinne Prismaan. En tiedä tänä päivänäkään, että palauttiko hän sen. Kuka ostaa ihan oikeasti sellaisen? Siitä hän on kuullut joka joulu, Lehtinen kommentoi.

Lehtinen kertoi lahjoistaan Specsaversin hyväntekeväisyystapahtumassa 14. toukokuuta.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja