170 kiloa painanut plusmissi Marjaana Lehtinen havahtui vaaratilanteeseen: "En saanut enää kaksivuotiasta kiinni juoksemalla"

8:08

80 kiloa laihduttanut missikaunotar Marjaana Lehtinen havahtui laihduttamaan osittain kohdattuaan vaaratilanteen kaksivuotiaan lapsensa kanssa.

VIDEOLLA: Marjaana Lehtinen kertoo hurjasta painonpudotuksestaan!

Vuoden 2017 Miss plus size -voittaja Marjaana Lehtinen pudotti painoa 80 kiloa ja yhdeksän vaatekokoa. Elämäntaparemontin tehnyt nainen kertoo Huomenta Suomen haastattelussa keskiviikkona 22. elokuuta tilanteesta, mikä havahdutti hänet osittain pudottamaan painoa.

– Meillä oli vaaratilanne. En saanut enää kaksivuotiasta kiinni juoksemalla ja se ei juokse hirveän kovaa, niin kyllä ne asiat herättelevät välillä, Lehtinen kertoo.

Nainen julkaisi keskiviikkona 22. elokuuta kirjailija Varpu Tavin kanssa Minä – plus size -kirjan, jossa käydään läpi Lehtisen laihdutusprosessia ja positiivista elämänkatsomusta.

Elämäntaparemontin tehnyt tähti kertoo positiivisesta asenteestaan, joka hänellä oli myös painaessaan 170 kiloa.

– Silloinkin kun painon 170 kiloa, niin olen nähnyt positiivisia asioita, kuten kauniin hymyni tai paksut hiukseni, nainen kertoo Huomenta Suomessa.  

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja

    MTV Oy on osa Teliaa. Yrityskaupan myötä olemme päivittäneet tietosuojasivustomme ja tietosuojakäytännöt. Päivitetyt tietosuojakäytännöt astuvat voimaan 15.4.2020. Lue lisätietoja tästä.