Plusmalli Niina Kuhdalle ei jäänyt traumoja vakavasta allergiakohtauksesta: "Mietin siinä hetkessä vain, että mikähän minua vaivaa"

4:01
Miss Plus Size Niina Kuhtan tavallinen lääkärikäynti muuttui yllättäen dramaattisesti – MTV:n haastattelussa hän kertoo myös uudesta sinkkuelämästään

Niina Kuhdalla on rankka kevät takana. 

Vuoden 2018 Miss Plus Size -kisan voittaja Niina Kuhdalla on ollut rankka kevät. Vappuna tapahtui parisuhderintamalla suuri muutos, kun hän ilmoitti eronneensa yllättäen Jussi-rakkaastaan. Eron lisäksi myös terveyden kanssa on ollut ongelmia, Kuhta sai vakavan allergisen reaktion magneettikuvauksen yhteydessä.

Kuhta kertoi kohtauksesta viime viikon keskiviikona vuoden 2020 Miss Plus Size -kisan finaalissa . Kuhta oli ollut normaalissa magneettikuvauksessa toukokuun lopussa. Kun häneen ruiskutettiin varjoainetta, alkoi tapahtua - hän sai allergiakohtauksen. Kuhta joutui olemaan alkuiltaan saakka sairaalassa.

– Musta pidettiin hyvää huolta siellä. Kaikkia sitä voikin tapahtua. Allergiakohtaus oli aika raju, Kuhta kertoo. 

Kuhta sanoo että reaktio oli yllätys, sillä hän ole allerginen millekään. Hänelle ei jäänyt kuitenkaan traumoja asiasta. 

– Kyllä minusta pidettiin siellä niin hyvää huolta. Taas tuli testattua Suomen terveydenhuolto ja miten hyvin se toimii.

– He sanoivatkin minulle, että olisin voinut apuakin pyytää, kun alkoi tapahtua. Minulle sanottiin, että magneettikuvauksessa pitää pysyä viimeiset viisi minuuttia paikoillaan, joten noudatin käskyä. Mietin siinä hetkessä vain, että mikähän minua vaivaa.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja