Plusmalli Niina Kuhdan, 38, parisuhde kaatui perhehaaveisiin: "Se on pettymys ja tietenkin surullista"

8:55
Niina Kuhta kertoo Uutisaamussa, miten korona vaikuttaa hänen työhönsä muotiyrittäjänä.

Vuoden 2018 Miss Plus Size -voittaja ja muotiyrittäjä Niina Kuhta kertoo MTV Uutisille vaikeasta erostaan.

Plusmissi ja tv-tähtiNiina Kuhta, 38, ilmoitti vappuaattona eronneensa yllättäenJussi-rakkaastaan. Nyt muutamaa viikkoa myöhemmin Kuhta pystyy kertomaan rankan päätöksen taustoista. Plusmalli on erittäin hyvissä väleissä ex-puolisonsa kanssa, eikä eroon liity mitään draamaa.

– Tässä on kyseessä vain kahden aikuisen ihmisen elämien yhteen yrittämisen hankaluuksista. Olemme todella läheisissä väleissä. Hänen kanssaan on hyvä olo, Kuhta kuvailee tilannetta.

38-vuotias juhlapukuyrittäjä kertoo toivoneensa perhettä. Parisuhteessa yhteiset haaveet eivät kohdanneet.

– Se on pettymys ja tietenkin surullista. Minulla on paineita perheenperustamisesta. Ja jos niitä lapsia haluaa, niin ei ole valitettavasti aikaa rämpimiseen. Kun olet rehellinen siitä asiasta itsellesi ja toiselle - ja jos jostain syystä asia ei mene niin, silloin pitää tehdä niitä kipeitä päätöksiä. Olen biologisen kellon sanelema, Kuhta avautuu vaikeasta aiheesta.

Plusmalli on halunnut äidiksi jo pidemmän aikaa, mutta hän haluaa lapsen kumppanin kanssa.

– Se on ollut aina haaveenani. Parisuhteessa joutuu puntaroimaan, mitä elämältä haluaa ja täytyy kuunnella itseään. En halua yksin äidiksi. Se ei olisi minun juttuni. Olen aika perinteinen nainen. Haluan lapsen kumppanin kanssa.

"Pikkuhiljaa alkoi sellainen toivon kipinä hiipua"

Kuhta on saanut työssään juhlapukuliikkeen yrittäjänä kohdata paljon ihmisiä niin ulkomailla kuin myös Suomessa. Koronapandemia pisti menevän liikenaisen pois tolaltaan yksinäisyyden vallatessa elämän.

– Olen kärsinyt hirveästi yksinäisyydestä, jota en ole ikinä aiemmin tuntenut. Olen yleisesti iloinen ja menevä, mutta hiljalleen on alkanut toivon kipinä hiipua. Koko ajan on tullut vain huonoja uutisia ja on joutunut viettämään aikaa yksin. Haluaisin 38-vuotiaana tehdä muutakinn kuin olla yksin kotona päivästä toiseen.

Yksinäisyys on korostanut Kuhdan perhehaaveita entisestään.

– Vaikka lasten kanssa olisi kamalaa, niin ottaisin sen ihan milloin vain! Viihdyn yksinäni, mutta en näin pitkiä aikoja. Varsinkin, kun tulee vielä surujuttuja. Tässä on laitettu minut polvilleen niin monella tavalla, kun kaikki kasaantuu. Tämä näyttää ketkä ovat sinun tukenasi ja ketkä ei!

Treffipyyntöjä miehiltä

Kuhta kertoo saaneensa paljon kannustavia viestejä Instagram-seuraajiltaan.

– Todella kauniita viestejä, niin miehiltä kuin naisilta. On siellä tullut aika paljon myös treffipyyntöjä. En ole nyt avautumassa treffimarkkinoille vähään aikaan.

Videolla Niina Kuhta kertoo Uutisaamun haastattelussa, miten korona on vaikuttanut hänen työtilanteeseen dramaattisesti. 

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja