Plusmalli Marjaana Lehtinen haluaa selventää seksipuheitaan: "Mies tekee kaikkensa minun puolesta"

8:08

Plusmalli ja kirjailija Marjaana Lehtinen haluaa täsmentää hänen kirjasta syntynyttä ”seksikohua”. MTV tapasi Lehtisen Specsaversin hyväntekeväisyysillassa.

VIDEOLLA: Marjaana Lehtinen kertoo hurjasta painonpudotuksestaan!

Kehon positiivisuuden puolesta puhuva malli ja Miss Plus Size -kilpailun vuoden 2017 voittaja Marjaana Lehtinen, 35, kertoo lukeneensa ilkeämielisiä kommentteja kirjoittamastaan Minä plus size -kirjastaan, jossa hän muun muassa avautui parisuhteestaan ja seksistä.

13 vuotta parisuhteessa ollut kaunotar kertoi kirjassa tyydyttävänsä miehensä tarpeet makuhuoneessa, ”vaikka väsyneenäkin”.

Nainen myös kertoi ottavansa itse nautinnon, mikäli sen tarve on. Kirjassa olleet kommentit saivat keskustelupalstojen kirjoittajat raivoisaksi.

– Minulle ei ole kukaan antanut negatiivistä palautetta päin naamaa, mutta tuolla on kuulemma kivitetty useammallakin keskustelupalstalla meikäläinen tämän kommentin varjolla. Haluaisin vähän korjata sitä. Mielestäni jokainen määrää omasta kehostaan ja tekee siellä makuuhuoneessa mitä tekee, Lehtinen täsmentää Specsaversin hyväntekeväisyysillassa. 

"Minä olen todellakin meillä prinsessa"

Lehtinen kertoo, että etenkin toiset naiset ovat ottaneet kommentin nokkiinsa, vaikka hän kokee nimenomaan puolustaneensa myös naisen nautintoa sängyssä. Kaunotar haluaa vielä korostaa sitä, että nautinto kuuluu molemmille.

Jos vastaavanlaisiin kommentteihin olisi ”sortunut” mies, olisi se Lehtisen mukaan vain ylistyksen aihe.

– Hänethän olisi jumaloitu, että ihanaa, millainen mies, jokaisen naisen päiväuni! Näinhän se on meilläkin kotona. Minä olen todellakin meillä prinsessa ja mies tekee kaikkensa minun puolesta. Sen takia haluan myös hänelle tuoda sen ilon.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja

    MTV Oy on osa Teliaa. Yrityskaupan myötä olemme päivittäneet tietosuojasivustomme ja tietosuojakäytännöt. Päivitetyt tietosuojakäytännöt astuvat voimaan 15.4.2020. Lue lisätietoja tästä.