Pluskokoinen Tess hätkähdyttää muotimaailmaa: "Ihmiset luulevat, että minua voi kohdella miten vain"

Tess Hollidayn mukaan ihmiset olettavat automaattisesti, että pluskoon naiset ovat laiskoja. Holliday itse on kokoa 54.

Tess Hollidayta pidetään mallimaailman viimeisimpänä suurena ilmiönä. Naisen ilmiömäisyydestä olisi helppo heittää törkeää vitsiä – Holliday on vaatekokoa 54, eikä hän ole säästynyt röyhkeiltä kommenteilta.

– Ihmiset olettavat automaattisesti, että me (pluskoon naiset) olemme laiskoja. Teen todella paljon töitä, seison jatkuvasti, Holliday kuvaa arkeaan.

– Olen tavallinen ihminen, mutta ihmiset näkevät minut epätodellisena henkilönä. Kuin olisin jokin, jolla ei ole tunteita. He uskovat, että voivat kohdella minua miten vain.

Holliday on jo tehnyt historiaa: hän pääsi muotikuviin iso-Britannian Marie Claire -lehteen. Lisäksi hänet otettiin MiLK Model Management -mallitoimiston listoille. Hollidayn mukaan Amerikassa elämä pluskokoisena on helpompaa.

– Kun olen ollut Englannissa, olen saanut kokea tuijottelua kadulla kulkiessani. Jenkeissä ihmiset kommentoivat ”rakastan hiuksiasi” tai ”mekkosi on upea, olet söpö”. Englannissa ihmiset katsovat minua kuin olisin hullu, Holliday kuvaa Daily Mailille.

Lue myös:

    Uusimmat