Pluskokoinen Caitlan ei jaksa enää välittää muiden mielipiteistä – pukeutuu jatkossakin näyttävästi: "Pitäkää kommentit ominanne"

Plussakoon barbiksi itseään kutsuva Caitlan on lopen kyllästynyt netin trollien ilkeisiin kommentteihin hänen koostaan.

Caitlan Redding, 22, on aktiivisesti sosiaaliseen mediaan itsestään kuvia ja videoita julkaiseva nainen. Hän käyttää kokoa 26, mikä vastaa eurooppalaisessa naistenvaatetaulukossa kokoa 56. Caitlan on ylpeä koostaan ja pukeutuu mielellään näyttävästi.

– Ihmiset usein kirjottavat ilkeitä asioita, sosiaalisen median vaikuttajana toimiva Caitlan kertoo.

Hänellä on Instagramissa yli 95 000 seuraajaa ja TikTokissakin lähes 40 000. Caitlanista on uutisoinut esimerkiksi The Sun.

Useimmiten negatiiviset kommentit haukkuvat Caitlania suoraan läskiksi.

– Todella epäkohteliastahan se on. En sanoisi moisia asioita toiselle ihmiselle ikinä. Pitäkää kommentit ominanne, Caitlan toteaa.

Caitlan kertoo, että yleensä ikäviä kommentteja kirjoittavat muut naiset. Hänelle tulee usein kommentteja, kuten: ”Olet niin läski ja se on vain omaa syytäsi”.

Yhä pahaa kuin sairaallollisen laihuuden ihannointi?

Negatiiviset heitot ovat kuitenkin vain jäävuoren huippu. Monet syyttävät Caitlania siitä, että hän on aivan yhtä ongelmallinen kuin ihmiset, jotka ovat syömishäiriöiden puolestapuhujia, eli niin kutsutun pro-anan kannattajia. Pro-ana on nimitys ihmisille, jotka pitävät anoreksiaa sairauden sijaan ihannoitavana elämäntapana.

– Tämä on aivan yhtä epäterveellistä kuin olla alipainoinen ja ihannoida anoreksiaa TikTokissa, eräs seuraaja kirjoitti Caitlanille.

– En todellakaan ihannoi liikalihavuutta. Ihmiset tykkäävät vain vihata, heidän pitäisi hankkia elämä, Caitlan sanoo.

Häntä on myös pyydetty investoimaan tukisukkahousuihin ja kunnollisiin alusvaatteisiin.

– Ei kukaan tulisi kadulle sanomaan minulle, että: "Tuo asu näyttäisi paremmalta, jos pitäisit Spanxeja sen alla". Miksi niin voi sitten sanoa sosiaalisessa mediassa? hän kysyy.

Hän ei teilaa tukevien alusvaatteiden käyttöä, mutta toivoo, että jokainen saisi itse päättää, mitä päällensä pukee.

– Itse pidän kurveistani, Caitlan toteaa.

Läskiviha on syvällä ihmisissä

Caitlan on varma, että hänen kohtaamansa laaja viha ja kritiikki johtuu ennen kaikkea hänen koostaan.

– Ei minua mollata päälläni olevan tiukan mekon takia. En ymmärrä, miksi isokokoinen tyttö ei voi pukeutua mekkoon ja olla sinut omassa kehossaan? hän pohtii.

Caitlan on viime aikoina pyrkinyt aktiivisesti sivuuttamaan negatiiviset kommentit sosiaalisessa mediassa. Aiemmin ne menivät nuoren naisen ihon alle herkästi ja hänen kihlattunsa ja pitkäaikainen poikaystävänsä Sam huomasi muutoksen rakkaassaan.

Vaikka Caitlan kertoo olevansa täysin tyytyväinen kokoonsa, on hän pyrkinyt tekemään terveellisiä muutoksia elämäntyylissään. Käytännössä se tarkoittaa parempaa ruokavaliota ja säännöllistä liikuntaa.

–  Mielestäni näytän hyvältä ja olen seksikäs. Aion jatkaa lyhyiden hameiden käyttöä ja pukeutua bikineihin, hän vakuuttaa.

Samille Caitlanin koolla ei ole merkitystä.

–  Sam on sanonut, että olen seksikäs missä koossa tahansa. Kun tapasimme ensi kerran olin pienikokoisempi, mutta hän on vuosien varrella vakuuttanut rakastavansa minua koossa kuin koossa, Caitlan kertoo.

Lähteet: Caters ja The Sun

Lue myös:

    Uusimmat