Mainos

PlayStation 4:n viimeisin päivitys ongelmallinen – voi rikkoa konsolin verkkoyhteydet

Sony on tietoinen päivityksen synnyttämästä verkkoyhteysongelmasta, mutta ei ole vielä saanut jakeluun korjaavaa päivitystä.

Sonyn PlayStation 4 -konsolille maaliskuun alussa julkaistu käyttöjärjestelmäpäivitys 4.50 on osoittautunut ongelmalliseksi. Eräissä tapauksissa langattomat verkkoyhteydet ovat katkenneet pysyvästi päivitetyissä konsoleissa.

Tapauksia on tullut ilmi jo sen verran paljon, että kyseessä ei voi enää olla yksittäistapaus. PlayStation 4:n käyttöjärjestelmä on antanut näissä tapauksissa käyttäjille virheilmoituksen, joka kertoo wifi-salasanan tai käyttäjätunnuksen olevan virheellinen tai verkkoyhteyden olevan ruuhkautunut.

Laitevalmistaja Sony on vahvistanut olevansa tietoinen ongelmasta, mutta korjausta ei olla vielä saatu jakeluun. Katkenneen langattoman verkkoyhteyden voi toistaiseksi kiertää käyttämällä langallista verkkoyhteyttä, jos siihen on mahdollisuutta.

Jos et ole vielä päivittänyt PS4-konsolisi käyttöjärjestelmää uusimpaan versioon, kannattaa nyt odottaa seuraavaa päivitystä ennen päivittämistä.


Lähde: Engadget

---

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja