Plastiikkakirurgian asiantuntijat: Nämä toimenpiteet Madonnan kasvoille on mahdollisesti tehty

Madonna yllätti ihmismeren – esiintyi Washingtonin naisten marssilla 8:47
Madonna esiintyi yllättäen Washingtonin naisten marssilla vuonna 2017.

Laulaja Madonnan kasvoille on luultavasti tehty useita plastiikkakirurgisia ja kosmeettisia toimenpiteitä.

Popin kuningatar  Madonna, 64, jakoi äskettäin Instagramissa videon, jossa hänen ulkomuotonsa on herättänyt seuraajissa kauhistusta. Hänen kasvoistaan huomaa, että hän on luultavasti tehnyt itselleen joitakin plastiikkakirurgisia ja kosmeettisia toimenpiteitä.

Jos video ei näy, voit katsoa sen tästä.

Asiantuntijat ovat ottaneet Page Six -lehdelle kantaa, mitä Madonna on mahdollisesti kasvoilleen tehnyt.

– Hänellä on nyt todella liioiteltu V-muoto, kuuluisa plastiikkakirurgi Ramtin Kassir kertoi Page Sixille.

Lääkäri Ehsan Ali kertoi yllättyneensä siitä, miltä Madonna videolla näytti. Hän listasi toimenpiteitä, joika uskoo Madonnan tehneen.

– Hän on varmasti ottanut kasvojenkohotuksen. Näette, että hänen ihoaan on vedetty taaksepäin ja kiristetty, eikä siinä ole löysää ihoa tai ryppyjä. Kasvojenkohotus muuttaa myös silmien muotoa, ja näette, että hänen silmänsä näyttävät taaksepäin vedetyiltä, Ali sanoi.

Lisäksi hän uskoo, että laulajalle on tehty nenäleikkaus. Kassir on tästä samaa mieltä.

– Nenä näyttää liian kapealta terävällä kärjellä, Kassir kommentoi.

Ali uskoo myös Madonnan ottaneen ryppyjä vähentävää botoxia useisiin kohtiin kasvojaan.

– Hänen kasvonsa liikkuvat hyvin vähän eikä hänellä ole ilmeryppyjä, mikä vahvistaa, että hänen otsassaan, silmäkulmissaan ja silmien välissään on botoxia, Ali sanoi.

Alin mielestä myös Madonnan poskipäät ovat erilaiset ja näkyvämmät kuin nuorena, mikä johtuu hänen mielestään täyteaineesta. Myös Kassirin mielestä Madonnan poskipäät näyttävät liian korkeilta ja hänen mielestään on ilmeistä, että niissä on täyteainetta.

Kauneusoperaatioihin erikoistunut lääkäri Pamela Weinberger on samaa mieltä siitä, että Madonna on ottanut täyteainepistoksia poskiinsa ja huomauttaa, että täyteaineen liiallinen käyttö saattaa olla ajan myötä antanut tähdelle luonnottoman ilmeen. Weinbergin mukaan toinen toimenpide, joka saattaa saada Madonnan näyttämään luonnottomalta, on kulmakarvojen kohotus, jonka huomaa Kassirin mukaan vetäytyneestä hiusrajasta.

Madonna jakoi alla olevan kuvan Instagramiin heinäkuussa.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

– Jos mittaat hänen kulmakarvojensa yläosasta hänen hiusrajansa yläosaan, tämä etäisyys on yli kolmen sormen levyinen, joten se kertoo minulle, että he ovat tehneet kulmakarvojen kohotuksen, jossa he tekevät viiltoja hiusrajaan vetääkseen kaiken taakse kulmakarvojen ja silmäkulmien nostamiseksi, joten hiusrajasi siirtyy sen mukana”, Kassir sanoi.

Weinberger uskoo myös, että Madonna on ottanut botoxia Masseter-lihakseensa, jota käytetään tyypillisesti leukalinjan kaventamiseen. Toimenpide ei hänen mukaansa ole kuitenkaan pysyvä ja vaikutus voi loppua 3 kuukaudessa.

Ali uskoo kuitenkin, että Madonnan erilainen leukalinja johtuu äärimmäisemmistä menetelmistä.

– Hänen iässään löysä iho kaulan ympärillä on yleistä, ja se, että hänellä on puhdas leukalinja, osoittaa minulle, että hänelle on tehty leuan alle rasvaimu ja kaulan kohotus, joka vetää ihoa taakse, Ali sanoi.

Weinberg uskoo, että Madonna on ottanut täyteainetta myös ohimoillensa.

Ali, Kassir ja Weinberger eivät ole hoitaneet Madonnaa. Madonna edustajat eivät vastanneet Page Sixin kommenttipyyntöihin.

Lähde: Page Six

Lue myös:

    Uusimmat