Pittsburghin tähtipelaajien pysäyttäminen vakuutti – Suomalaisvahti Antti Niemi jatkaa Canadiensin maalilla tulevana yönä

Suomalaismaalivahti Antti Niemi aloittaa jääkiekon NHL:ssä pelaavan Montreal Canadiensin tolppien välissä maanantain ja tiistain välisenä yönä. Ottelu on Niemelle kauden toinen.

Pääkuvan videolla sunnuntain Tulosruudun kuvaa lauantaiyön NHL-kierrokselta, jossa Niemi torjui joukkueelleen voiton.

NHL-joukkue Montreal Canadiensin päävalmentaja Claude Julien vahvisti asian maanantaina. Seura tiedotti asiasta Twitter-tilillään. Canadiens kohtaa maanantain ja tiistain välisenä yönä Detroit Red Wingsin. 

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen tästä.

Antti Niemi pelasi kauden avausottelunsa viikonloppuna Pittsburgh Penguinsia vastaan. Suomalaine pysäytti vastustajan supertähdet voitomaalikilpailussa ja torjui joukkueelleen 4-3-voiton.

Niemi on 35-vuotias TJV:n kasvatti, joka pelaa kymmenettä kauttaan NHL:ssä. Niemi on edustanut urallaan myös Chicago Blackhawksia, San Jose Sharksia ja Dallas Starsia. Suomalainen pelasi viime kaudella Pittsburgh Penguinsissa ja Florida Panthersissa, mutta siirtyi vain viiden pelatun ottelun jälkeen Montrealiin. 

Niemi pelasi viime kaudella 19 ottelua. Torjuntaprosentti oli 92,9 ja päästettyjen maalien keskiarvo 2.46 ottelua kohden. 

Lue myös:

    Uusimmat