Mainos

Pitkälle tauolle jäävä Nightwish MTV:n erikoishaastattelussa – "Tunnelmat ovat katkeransuloiset"

4:44

Tuomas Holopainen, Floor Jansen ja Marco Hietala kertovat, että Nightwishilla on suunnitelmat valmiina vuoteen 2020 asti.

Pitkälle tauolle lokakuun 9. päivänä Tokiossa soitettavan keikan jälkeen jäävä Nightwish julkaisee joulukuun alussa kaksi konserttitaltiointia sisältävän dvd:n.

Nightwish on esiintynyt Endless Forms Most Beautiful -kiertueella ympäri maailmaa. Pysäyttävimmät hetket kiertueella yhtye koki viime syksynä.

– Esiinnyimme Pariisissa vain viikkoa Bataclan-klubin terrori-iskun jälkeen. Pariisin tapahtumien jälkeen jouduimme miettimään kiertueella olemista. Päätimme, että emme keskeytä kiertuetta, vaan jatkamme emmekä anna pelolle valtaa, laulaja Floor Jansen kertoo MTV:lle.

– Kiertue on ollut mahtava. Nyt tunnelmat ovat katkeransuloiset, sillä on vaikea uskoa, että kiertue loppuu. Vaikka olo on kiertämisestä väsynyt, tavallaan ei haluaisi sen loppuvan, kosketinsoittaja ja lauluntekijä Tuomas Holopainen sanoo.

Nightwish aktivoituu jälleen alkuvuodesta 2018. Yli vuoden kestävän sapattivapaan aikana Jansen synnyttää esikoislapsensa.

– Minun kalenterini näyttää Tokion-keikan jälkeen tyhjältä, Holopainen toteaa.

– Minä en osaa pysyä pitkään aloillani. Olen joulun alla mukana Raskasta joulua -konserteissa, kuten on myös Floor, basisti Marco Hietala kertoo.

Holopainen, Jansen ja Hietala nauravat MTV:n videohaastattelussa Jansenin vauvavatsan olevan siinä vaiheessa niin iso, että konserttien nimi voisi olla Erittäin raskasta joulua.

– Ihmiset ihmettelevät, että onkohan Nightwish lopettamassa. Näin ei ole. Vuonna 2018 palaamme ja sitä kannattaa odottaa, Jansen sanoo innokkaana.

Tuomas Holopainen lisää Nightwishin tämänhetkisten suunnitelmien yltävän jopa vuoteen 2020 asti.

Videohaastattelussa yhtyeen ydinkolmikko myös muun muassa muistelee tulevalle dvd-julkaisulle taltioituja keikkoja Lontoon legendaarisella Wembley-areenalla sekä Tampereen Ratinan stadionilla.

Katso otsikon alla Nightwish-videohaastattelu kokonaisuudessaan!

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja