Pitävätkö naiset tällaisesta kiusoittelusta sängyssä? Naiset vastaavat

2:27

Juttusarjassa naiset vastaavat joka viikko lukijoiden kysymyksiin seksiin, ihmissuhteisiin ja muuhun elämään liittyen!

Yllä oleva video kertoo, mikä asia usein on suurin ongelma seksissä.

"Mitä naiset ovat mieltä 'kiusaamisestani' sängyssä? Ensin jokin minuutti toimintaa, ja sitten kerron, että antaa himon yltyä. Se on kuulemma raivostuttavaa!" kysyy nimimerkki Hämmentynyt Oulusta!.

Näin naisraati vastasi

"Hyvä Hämmentynyt Oulusta, kuulostat keskenkasvuiselta idiootilta, joka luulee itsestään liikoja. Kysymyksestäsi huokuu se, kuinka pidät itseäsi jonain seksijumalana, joka kiusoittelee naista naisen kiihotuksen yltyessä järisyttäviin mittoihin seksin päättyessä multiorgasmiin.

Hyvä Hämmentynyt Oulusta, on selvää, että sinä et ole seksijumala. Jos naisten mielestä kuvailemasi toiminta on raivostuttavaa, se johtuu siitä, että se oikeasti on raivostuttavaa, eikä mitenkään hyvällä tavalla. En tiedä juuri mitään ärsyttävämpää sängyssä kuin sen, että mies lakkaisi tekemästä jotain, mikä tuntuu hyvältä. Koska arvaapa, mitä silloin tapahtuu? En ole enää kiihottunut.

Sinä luulet, että kiihotuksen määrä jotenkin kasvaa 'kiusoitellessasi', mutta todellisuudessa nainen joutuu joka kerta aloittamaan koko prosessin alusta. En ihmettelisi, vaikka moni jättäisi leikin kesken, kun et kerran pysty kerralla vetämään hommaa loppuun. Jos eksyisit sänkyyni ja tekisit tuollaisia temppuja, taikoisin sinut äkkiä hemmettiin sieltä."
– 32, sinkku

"Kiusoittelu esileikin aikana tai aiemmin illalla, esimerkiksi treffien aikana, on ihan ok ja kivaakin. Kiusoittelu sängyssä juuri silloin, kun orgasmi on tulossa, on helvetin ärsyttävää ja ääliömäistä toimintaa. Mitä itse sanoisit, jos nainen antaisi sinulle suuseksiä, ja juuri ennen orgasmia sanoisi 'no niin, nytpä annetaan himon yltyä' ja lähtisi kahville? Varmasti olisi toooosi onnellinen, vaikuttunut ja kiihottunut. Not."
– 32, parisuhteessa

"Ei toimi! Tuollainen härnääminen on lapsellista ja todella raivostuttavaa. Se ei lisää naisen himoa, vaan sammuttaa sen hyvin tehokkaasti. Jos haluat menettää naisesi, niin kaikin mokomin, jatka vain!"
– 67, naimisissa 

"Jos lopettaa toiminnan yhtäkkiä tyystin ja alkaa sitten kaivaa nenää tai pelata pleikkaa, niin aika oudolta kuulostaa. Jos on kyse siitä, että toisen jo melkein tullessa ottaa niin sanotusti sormen pois liipaisimelta, jatkaa kuitenkin hyväilyjä ja vie kohta 'maaliin', se voi olla ihan kivaakin. Näin toimiessa pitää kuitenkin olla varma, että viivyttely ei pilaa hommaa. Joidenkin naisten voi olla tosi vaikea saada orgasmia, ja jos heidän keskittymisensä herpaantuu, sitä huippua ei välttämättä enää tulekaan."
– 30, naimisissa


Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja