Pirkko Mannolan häät lykkääntyvät syksyyn – "Emme ole löytäneet sopivaa ajankohtaa"

Pirkko Mannola ja Göran Stubb menevät näillä näkymin naimisiin myöhemmin syksyllä.

Viime helmikuussa kihlautuneet laulaja-näyttelijä Pirkko Mannola ja jääkiekkovaikuttaja Göran Stubb eivät ole vielä menneet naimisiin, vaikka alun perin pariskunta vihjaili kesähäistä.

– Häät eivät ole olleet vielä. Emme ole löytäneet sellaista ajankohtaa, joka sopisi kaikille. Joten olemme edelleen ihan vain kihloissa, Mannola kertoo.

Mannola kosi Stubbia karkauspäivänä 29. helmikuuta, jolloin perinteen mukaan nainen saa kosia miestä.

– Kun Pirkko Mannola kosii, mitä muuta siinä voi miesraukka tehdä kuin suostua. Kesällä varmaan juhlitaan, Stubb tokaisi MTV.fille keväällä.

Mannola kuitenkin arvelee nyt, että häät ajoittuvat myöhempään syksyyn.

– Pidämme häät joka tapauksessa hiljaisuudessa, vain suvun kesken, hän naurahtaa.

Kesän Mannola on viettänyt rennosti lomaillen ja muun muassa Heidi-tyttärensä luona Ruotsissa.

– Olen pitänyt ihan kunon kesäloman ja käynyt tyttäreni luona auttamassa, kun hänellä on kaksi pientä lasta, keväällä toistamiseen isoäidiksi tullut Mannola kertoo.

Vielä syyskuun Mannola ottaa melko rauhallisesti, mutta sitten alkavat työkiireet.

– Olen tällä hetkellä flunssassa, joten on ihan hyvä, että ehdin hoitaa itseni kuntoon. Vaikka syksystä on tulossa kiireinen, odotan innolla, että pääsen taas töiden makuun.

Lokakuussa alkavat konsertit Supernaiset-kokoonpanolla, johon kuuluvat Mannolan lisäksi Vieno Kekkonen ja Marjatta Leppänen.

– Loppuvuodesta alkavat myös Espoon Kaupunginteatterin Äidinmaa-musikaalin harjoitukset. Ensi-ilta on helmikuussa, Mannola kertoo.

Lue myös:

    Uusimmat