Pirkko Mannola paljastaa kirjassa: Keskenmenot koettelivat ennen tyttären syntymää

Pirkko Mannola paljastaa tuoreessa Åke ja minä -teoksessa, että kärsi keskenmenoista ennen tyttärensä syntymää.

Pirkko Mannola oli naimisissa elokuvaohjaaja- ja näyttelijä Åke Lindmanin kanssa 47 vuotta. Näyttävä pari eli pitkään lapsettomana lemmikkikoiransa kanssa.

– Emme edes nuorempina ajatelleet lapsen hankkimista. Vuotta ennen Heidin syntymää hankimme Godiksen. Ehkä se sai vaistot liikkeelle...tai ehkä minulle tuli hätä, Pirkko Mannola kertaa torstaina ilmestyneessä Åke ja minä -kirjassa.

Kirja valottaa Mannolan legendaarisen puolison uraa ja elämää ystävien ja läheisten kautta.

Juhlapyhät alkoivat kuitenkin tuntua tyhjiltä ilman pienten jalkojen vipinää. 39-vuotiaana lapsen saanut Mannola paljastaa, että äitiys korkealla iällä ei tullut sormia napsauttamalla: Mannola joutui kokemaan pari keskenmenoa, ennen kuin tytär Heidi ilmoitteli tulostaan. 

Mannola paljastaa, että ennen syntymää parilla oli ollut myös paha kriisi, jossa Åke piti mykkäkoulua monta päivää putkeen. Lapsen syntymä kuitenkin pyyhki kaikki parin kriisit kertaheitolla pois.

– Åke heittäytyi mykkäkouluun, ja minä vaadin keskustelua. Åken mielestä asiat eivät ylipäätään puhumalla parantuneet, päinvastoin. No, sitten tuli iso kimppu ruusuja sovinnon merkiksi. Niin asiat meillä yleensä hoituivat, Mannola kertaa.



Lue myös:

    Uusimmat