Mainos

Pirkko Arstilan räväköistä kommenteista syntynyttä kohua ihmetellään somessa: "Asiaahan hän kirjoitti"

Sosiaalisessa mediassa käydään kiivasta keskustelua ex-uutisankkuri Pirkko Arstilan kohua herättäneestä kolumnista.

MTV Viihteen Facebook-sivuilla on sekä puolustettu että kritisoitu ET-lehden kolumnistin ja entisen uutisankkurin Pirkko Arstilan kirjoitusta, jossa hän ihmetteli vuolain sanakääntein kaupassa näkemänsä nuoren naisen vaatetusta, muun muassa verkkareita.

– En ole aiemmin nähnyt pöksyjä, joiden takapuoli on niin tiukka, että anatomia paljastuu. Kummut, kumpareet ja salainen sola... Hiukset pitkät ja latvoista hapsuuntuneet. Silmät kuin mascarakraatterit, Arstila kirjoitti kolumnissa, jonka ET-lehti sittemmin poisti sivuiltaan.

Osa MTV Viihteen Facebook-seuraajista on pöyristynyt Arstilan sanoista.

– Itse lähentelen viittäkymmentä. En jaksa kiinnittää huomiota vastaantulevien pukeutumiseen. Kehottaisin Arstilaa hankkimaan elämäänsä oikeaa sisältöä, kirjoittaa yksi.

Osalta löytyy myös ymmärrystä:

– Miksikähän tuosta älähdettin noin kovasti? Asiaahan se Arstila kirjoitti. Tartteeko sitä persvakoa näytellä, kommentoi toinen.

Pirkko Arstila kommentoi kohua MTV:n Huomenta Suomessa:

8:15

Facebook-keskustelussa myös pohditaan, että pukeutuminen ei ennen välttämättä ollut parempaa kuin nyt.

– Onneksi ajat ovat muuttuneet ja vapautuneet. Pankissa ei aikoinaan saanut pukeutua housuihin ja lyhythihaiset puserot/mekot kiellettiin.
Ennen ei ollut paremmin!

Myös MTV Uutisten Facebook-sivuilla aihe on ollut esillä.

– Näyttää siltä, että naiset kävelee sukkahousuissa. Oma persoonallinen tyylikäs pukeutuminen on kadonnut katukuvasta, lukija kommentoi.

Eräs kommentoija muistuttaa, että kaikilla on oikeus mielipiteeseensä – myös Arstilalla.

– Ei ole mitään merkitystä olenko samaa vai eri mieltä Arstilan kanssa, mutta tämä oli hänen mielipiteensä ja hänellä on siihen täysin sama oikeus kuin muillakin! Sille ei vaan voi mitään, että osa ihmisistä oikein haluaa pahoittaa mielensä.

MTV:n Huomenta Suomen haastattelussa vieraillut Arstila kuvaili syntynyttä kohua sähköiseksi taifuuniksi. Hän totesi, ettei hänen mielipiteensä nuorten pukeutumisesta ole kuitenkaan äläkän myötä muuttunut.

– Se ärsyttää. En tiedä, mitä nuoret ajattelevat, mutta meitä vanhempia ihmisiä on paljon, jotka kokevat, että etenkin Suomessa arkipukeutuminen on mennyt sellaiseksi, ettei sitä ole miellyttävää katsoa. Sellaiseksi, että ihmiset haluavat paljastella salaisia soliaan. Mielestäni se ei ole sopivaa, hän toteaa haastattelussa.

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.