Mainos

Somekohun silmään joutunut Pirkko Arstila jatkaa pukeutumisen kritisoimista: "Ihmiset käyttävät niin hirvittävän rumia housuja"

8:15

Pirkko Arstilan ET-lehdessä julkaistu kolumni on aiheuttanut laajalti närkästystä sosiaalisessa mediassa. Entinen uutisankkuri on kuitenkin yhä sitä mieltä, että nuorten pukeutuminen pyllyhousuineen on ärsyttävää.

Entinen uutisankkuri ja toimittaja Pirkko Arstila, 79, kirjoitti aiemmin tällä viikolla ET-lehden nettisivuilla julkaistussa kolumnissaan suomalaisten ja etenkin nuorten pukeutumisesta. Arstila kuvaili kolumnissaan naista, jota oli tarkkaillut kaupan kassajonossa.

– Ne verkkarit kiinnittivät huomioni. En ole aiemmin nähnyt pöksyjä, joiden takapuoli on niin tiukka, että anatomia paljastuu. Kummut, kumpareet ja salainen sola. Tytön ruumiinrakenne oli suomalais-ugrilainen eli lyhyet jalat, pullea takamus, runsas povi – muutaman vuoden kuluttua luvassa olisi paino-ongelmia, Arstila kirjoitti kolumnissaan.

Kirjoitus aiheutti nopean vastareaktion, jonka päätteeksi ET-lehti poisti kolumnin sivuiltaan ja pahoitteli sen julkaisua. Huomenta Suomen haastattelussa vieraillut Arstila kuvailee kohua sähköiseksi taifuuniksi, mutta mielipide nuorison pukeutumisesta ei ole muuttunut.

– Se ärsyttää. En tiedä, mitä nuoret ajattelevat, mutta meitä vanhempia ihmisiä on paljon, jotka kokevat, että etenkin Suomessa arkipukeutuminen on mennyt sellaiseksi, ettei sitä ole miellyttävää katsoa. Sellaiseksi, että ihmiset haluavat paljastella salaisia soliaan. Mielestäni se ei ole sopivaa, hän toteaa haastattelussa.

– Tavoite oli herättää keskustelua siitä, mikä on pukeutumisessa sopivaa ja mikä ei. Siitä on tullut anatominen näyttely, kun ihmiset käyttävät niin hirvittävän rumia housuja, Arstila täräyttää.

Arstilaa ei ärsytä pelkästään naisten pukeutuminen, vaan myös miehillä on tyylissään parantamisen varaa. 

– Ei ole hauskaa katsoa miesten karvaista pyllyrakoa, kun housut roikkuvat, hän kuittaa. 

Katso haastattelu kokonaan videolta artikkelin yläosasta. 

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.