Piristystä seksielämään! Uusi tutkimus kannustaa jakamaan kotityöt tasan

Kotitöitä ei kannata jättää vain toisen osapuolen vastuulle, sillä uuden tutkimuksen mukaan kotitöiden jakaminen hyödyttää parisuhteen molempia osapuolia erittäin miellyttävällä tavalla.

Jos huomaat lukevasi tätä sohvalla samaan aikaan, kun kumppanisi korjaa astioita pöydästä, kiireesti ylös ja auttamaan. Seksielämänne voi olla kiinni tästä teosta.

Cornellin yliopiston parisuhdetta ja perhettä koskevassa tutkimuksessa nimittäin havaittiin, että kotityönsä jakavilla pariskunnilla on keskivertoa aktiivisempi seksielämä.

Seksiä keskimäärin 6,8 kertaa kuussa

Tutkija Sharon Sasslerin mukaan seksikertojen määrä on viime vuosina vähentynyt tasaisesti kaikkialla maailmassa. Kuitenkin tasapuolisuutta kotitöiden suhteen noudattavien pariskuntien seksikertojen määrän on raportoitu nousseen.

Tutkimuksessa havaittiin, että tasapuolisesti kotitöitä tekevät pariskunnat harrastavat seksiä keskimäärin 6,8 kertaa kuukaudessa. Parisuhteissa, joissa kotityöt jäävät toisen osapuolen harteille, kuukausittaisten seksikertojen määrä liikkuu puolestaan kahden ja neljän välillä.

Joten mitä voimme tästä päätellä? Jos haluatte piristää seksielämäänne ja tuoda iloa parisuhteeseenne, jakakaa kotityöt tasan.

Video: Jos kotitöiden jakaminen ei riitä, seksielämää voi piristää myös muilla tavoin. Löytyväthän nämä välineet kotoasi? 

Lähde: Metro UK

Lue myös:

    Uusimmat