Pilvi Hämäläisen uusi vuosi sai pelottavan alun – Humppa-koiran vointi säikäytti: "Ihan omanlaisensa huoli"

2:46
Katso videolta, miten sympaattinen Pilvi Hämäläisen Humppa-koira on!

Pilvi Hämäläinen kertoo Instagramissa Humppa-koiransa voinnin huonontuneen uutena vuotena.

Muun muassa Putouksesta tutuksi tullut näyttelijä Pilvi Hämäläinen kertoo Instagramissa vuotensa saaneen jännittävän alun, kun hänen Humppa-koiransa sairastui. Näyttelijä kertoo koiran menneen voimattomaksi, eikä se jaksanut kävellä tai pitää silmiään auki.

– Lähdin kiireellä päivystykseen häntä kiidättämään ja itkun kanssa siellä sitten selviteltiin, että mikä on. Humpalla oli 40 astetta kuumetta ja hirmuinen syke ja tulehdusarvot korkealla. Ultrasivat hänet ja lopulta onneksi virtsatieinfektio löytyi, Hämäläinen kirjoittaa postauksessaan.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Hämäläinen jatkaa postaustaan muistuttaen seuraajiaan hankkimaan lemmikeilleen vakuutukset. Hän myöntää, että omalla kohdallaan asia on jäänyt hoitamatta.

– Tämäkin lysti tuli maksamaan 713,13€ ja onneksi minulla nyt oli massia maksaa se ja kun kaikilla ei toden totta ole sitä rahaa laittaa, vaikka kuinka haluisi ja rakastaisi ja yrittäisi, mutta että hyvä muistutus olkoot tämä meille kaikille, että se on sitten kallista kun lemmikki sairastuu ja vielä pyhäpäivänä, että se on kans muistettava tässä koiraäitiyden ihanuudessa, hän kirjoittaa.

– Koko loppuillan Humppa oli ihan huumeissa ja tuijotteli tyhjyyteen, mutta nyt onneksi näyttää, että elämä voittaa. Lemmikkihuoli se on semmoinen ihan omanlaisensa huoli, hän päättää postauksensa.

Humppa muutti Hämäläisen luo lokakuussa 2021. Näyttelijä kertoi helmikuussa MTV Uutisille, että Humppa oli aina hänen mukanaan Putouksen 14. tuotantokauden harjoituksissa, ja että kauden kokoonpanosta tuli koiran oma lauma.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja