Pilvi Hämäläisen suloisesta perheenlisäyksestä on tullut tiivis osa Putouksen porukkaa: "Se varmaan luulee, että tämä on sitä normielämää"

Pilvi Hämäläisen suloisesta perheenlisäyksestä on tullut tiivis osa Putouksen porukkaa:"Se varmaan luulee, että tämä on sitä normielämää" 2:46
Katso miten sympaattinen on Putous-koira Humppa!

Pilvi Hämäläisen Humppa-koira on tuttu näky Putous-studiolla.

Putouksen 14. kautta tähdittävä näyttelijä Pilvi Hämäläinen sai lokakuussa karvaista perheenlisäystä, kun hänen kotiinsa muutti kleinspitz-rotuinen Humppa-koira. Putous-porukasta on sittemmin tullut Humpan oma lauma, sillä koira on aina Hämäläisen mukana ohjelman harjoituksissa.

Hämäläinen kertoo MTV Uutisille, että Humppa tulee aina innokkaana töihin.

– Aina kun se huomaa, että olemme lähestymässä studiota, niin se alkaa oikein vetämään, hän sanoo.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Humppa on Hämäläisen mukaan innokas studion vahtikoira, joka tutkii tarkkaavaisesti siellä häärääviä ihmisiä. Sittemmin Hämäläisen on pitänyt laittaa vahtijakoira silloin tällöin pukuhuoneeseen lepäämään.

–Jonain päivänä kun lähdimme studiolta, niin mietin, että miksi se murisee niin paljon kaikille vastaan tuleville koirille. Tajusin, että tämä on ollut sillekin raskas työpäivä, kun se ei ollut tarpeeksi levännyt.

Humpasta on tullut koko työryhmälle rakas koira, jota ikävöidään jo kahden päivän vapaiden jälkeen. Koska Humppa on niin tottunut Putous-porukkaan ja omaan laumaansa, uskoo Hämäläinen sen järkyttyvän, kun ohjelma loppuu ja lauma hajoaa.

– Juuri äsken Maarian ja Pihlan kanssa juttelimme viikonlopun vietosta tultuamme, ja Humppa oli aivan innoissaan, että lauma on taas koossa. Tajusimme, että Humppa on niin nuori vielä, että se varmaan luulee, että tämä on sitä normielämää ja tämä tietty porukka on tässä aina.

Töiden ulkopuolella Humppa tykkää touhuta mäyräkoiraystäviensä Ilkan ja Armin kanssa. Silloin tällöin se tykkää myös toteuttaa erilaisia konnankoukkuja.

– Nyt viimeisin mitä en olisi siltä odottanutkaan, minulla on lattialla sellainen kukka niin se oli yöllä kaivanut kaikki mullat siitä alas. Naama oli ihan mullassa, Hämäläinen kertoo jatkaen, ettei pikkuiselle kuitenkaan voi olla vihainen.

Humppa jätti Putous-studiolle haisevan yllätyksen. Katso yllä olevalta videolta.

Putous mtv-palvelussa ja MTV3-kanavalla lauantaisin kello 19.30.

Lue myös:

    Uusimmat