Pilvi Hämäläinen paljasti Joonas Nordmanista mielenkiintoisen faktan – Susanna Laine ylistää: "Hehkuu!"

2:46
Pilvi Hämäläisen suloisesta perheenlisäyksestä on tullut tiivis osa Putouksen porukkaa: "Se varmaan luulee, että tämä on sitä normielämää"

Pilvi Hämäläinen nappasi Joonas Nordmanin kanssa yhteiskuvan, joka herätti paljon ihastusta.

Putous-ohjelmaa tähdittävä näyttelijä Pilvi Hämäläinen julkaisi Instagram-tilillään yhteiskuvanJoonas Nordmanin kanssa. Hämäläinen paljastaa julkaisussaan, että Nordman on päässyt eroon paheestaan vuosi sitten.

– Nyt saatte kehua Joonasta, miten freesiltä hän nykyään näyttää, kun hää on ollu vuoden röökaamatta, Hämäläinen kirjoittaa kaksin yhteiskuvaan.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen tästä.

Nordman on saanut paljon kehuja kuvan yhteyteen.

– No siis eihän noin nuorekkailla kasvoilla enää saisi edes ostettua tupakkaa ku niin on siliää ihoa että! radiojuontaja Köpi Kallio kirjoittaa.

– Hehkuu! juontaja Susanna Laine toteaa.

– Näkyy kyllä kasvoista, way to go.

Hämäläinen nähdään parhaillaan Maikkarilla lauantaisin pyörivässä Putous-ohjelmassa. Huhtikuussa puolestaan Hämäläinen tähdittää Suurmestari-ohjelmaa, jonka uusi esiintyjäkokoonpano julkaistiin tänään.

Nordman puolestaan heittää suomalaisten rakastamat julkkikset tulisille hiilille. Joonas Nordman Show: Grillikausi -ohjelman neljässä erikoisjaksossa studioon rakennetaan kunnon grillijuhlat, joissa julkkiksista vitsaillaan puolin ja toisin, sanoja säästelemättä, mutta suurella sydämellä.

Jokainen jakso rakentuu illan kunniavieraan ympärille. Vieras on tunnettu, menestynyt ja mielipiteitä herättävä suomalainen julkisuuden henkilö. Kunniavieraan ja grillimestarin lisäksi studioon saapuu viisi huumorin ammattilaista tai grillattavalle muuten tuttua julkkista, jotka kukin vuorollaan roastaavat illan päätähden, juontajan ja toinen toisensa. Illan päätteeksi puheenvuoron saa kunniavieras!

– Yhdysvalloissa syntynyt roast-perinne tulee vihdoin Suomeen tässä kokoluokassa. Tällaista ei ole ennen nähty. Monen katsojan odotus palkitaan vihdoin, Nordman kertoo.

Putous mtv-palvelussa ja MTV3-kanavalla lauantaisin kello 19.30.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja