Joonas Nordman Show: Grillikausi -ohjelmassa julkkiksista vitsaillaan puolin ja toisin, sanoja säästelemättä

Joonas Nordman heittää suomalaisten rakastamat julkkikset tulisille hiilille. 

On aika käynnistää grillikausi jo keväällä ja heittää tulisille hiilille julkkikset sekä itse illan isäntä Joonas Nordman! Joonas Nordman Show: Grillikausi -ohjelman neljässä erikoisjaksossa studioon rakennetaan kunnon grillijuhlat, joissa julkkiksista vitsaillaan puolin ja toisin, sanoja säästelemättä, mutta suurella sydämellä.

Jokainen jakso rakentuu illan kunniavieraan ympärille. Vieras on tunnettu, menestynyt ja mielipiteitä herättävä suomalainen julkisuuden henkilö. Kunniavieraan ja grillimestarin lisäksi studioon saapuu viisi huumorin ammattilaista tai grillattavalle muuten tuttua julkkista, jotka kukin vuorollaan roastaavat illan päätähden, juontajan ja toinen toisensa. Illan päätteeksi puheenvuoron saa kunniavieras!

– Yhdysvalloissa syntynyt roast-perinne tulee vihdoin Suomeen tässä kokoluokassa. Tällaista ei ole ennen nähty. Monen katsojan odotus palkitaan vihdoin, Nordman kertoo.

– Roast perustuu paikalla olevien tekijöiden yhteiseen sopimukseen, että nyt saa olla toista kohtaan törkeä luvan kanssa. Vaikka vitsit ovat roiseja, ne ovat myös nerokkaita. Roastin tekijöiden kesken vallitsee aina pohjimmiltaan syvä kunnioitus. Jaksojen cast on kova, ja pidämme toisistamme oikeasti, hän jatkaa.

Jakso 1: Riku Rantala. Grillaajina Köpi Kallio, Ina Mikkola, Jaakko Saariluoma, André Wickström ja Fathi Ahmed.
Jakso 2: Jouni Hynynen.
Grillaajina Mari Perankoski, Cristal Snow, Jaakko Saariluoma, André Wickström ja Ali Jahangiri.
Jakso 3: Vappu Pimiä.
Grillaajina Kirsi Alm-Siira, Janne Kataja, Fathi Ahmed, Köpi Kallio ja Ali Jahangiri.
Jakso 4: Miika Nousiainen.
Grillaajina Jenni Poikelus, Janne Porkka, Niina Lahtinen, Ville Myllyrinne ja Fathi Ahmed.

Joonas Nordman Show: Grillikausi alkaa MTV3-kanavalla ja mtv-palvelussa la 16.4. klo 21Ohjelma on katsottavissa myös C Moressa.  

Lue myös:

    Uusimmat