Pilvi Hämäläinen avautuu pikkusiskonsa traagisesta kuolemasta: "Isä kertoi, että Sara on löytynyt"

Pilvi Hämäläinen avautuu pikkusiskonsa traagisesta kuolemasta: "Isä kertoi, että Sara on löytynyt" 2:42
Pilvi Hämäläinen kertoo avoimesti pikkusiskonsa traagisesta kuolemasta. 

Yökylässä Maria Veitola -ohjelmassa Maria Veitola vierailee näyttelijä Pilvi Hämäläisen luona Helsingin Käpylässä. Pilvi Hämäläinen kertoo avoimesti pikkusiskonsa traagisesta kuolemasta. 

Yökylässä Maria Veitola -ohjelmassa toimittaja ja juontaja Maria Veitola vierailee näyttelijä ja esikoiskirjailija Pilvi Hämäläisen luona Helsingin Käpylässä. 

Vierailun aikana Pilvi Hämäläinen kertoo Veitolalle pikkusiskonsa Saran menetyksestä vuonna 2012. Sara oli vuoden nuorempi kuin Hämäläinen. 

Hämäläinen oli saanut ensimmäisen päärooliinsa Turun Vartiovuoren kesäteatterista Peppi Pitkätossu -näytelmästä. 

– Siskoni oli voinut jo pidemmän aikaa huonosti. Soitin äitilleni äitienpäiväonnittelut ja ihmettelin, kun äitini ei sanonut mitään. Kunnes hän kertoi hiljaisella äänellä, että Sara on hävinnyt ja hänen laukkunsa oli löydetty joen varresta, Hämäläinen muistelee. 

Hän kertoo tienneensä heti, mistä on kyse. Vielä samana päivänä hän sai isältään puhelun, että Saran ruumis on löydetty. Hämäläinen kertoo olleensa keskellä pukuharjoituksia. 

– Minulla oli ne kaikki Peppi Pitkätossun vaatteet päälläni, kun isä kertoi, että Sara on nyt löytynyt. Hänellä oli ollut Reino-tossut jalassaan ja joku kalastaja oli hänet löytänyt joesta, Hämäläinen kertoo. 

– Se tilanne oli niin absurdi. Se helvetin Peppi Pitkätossun peruukki törrötti tässä sivussa, että maailman vahvin tyttö tässä näin, Hämäläinen kuvailee. 

Hän kertoo jaksossa työstävänsä siskonsa menetystä terapiassa tälläkin hetkellä.

– Luulin, että minuun kuuluu se, että minuun sattuu koko ajan. Terapiassa tajusin, että ei sen niin pidä mennä, Hämäläinen kertoo. 

Yökylässä Maria Veitola MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla torstaisin klo 21. Extrapitkät 60-minuuttiset jaksot vain MTV Katsomossa. Ohjelma on katsottavissa myös C Moressa.

Lue myös:

    Uusimmat