Mainos

Pihla Viitala näyttelee seksiaddiktia: Hän ei pyytele anteeksi halujansa

Näyttelijä Pihla Viitala tähdittää Maarit Lallin uutuuselokuvaa Honeybunnies. Viitala nähdään elokuvassa yksityisetsivän roolissa.

Kansainvälisesti menestynyt näyttelijä Pihla Viitala nähdään valkokankailla ensi vuonna, kun Maarit Lallin elokuva Honeybunnies saa ensi-iltansa.

Elokuva kertoo aikuisista ihmisistä, jotka sotkevat elämänsä aivan itse ja vapaaehtoisesti. Pääosahahmot kamppailevat seksiaddiktion kourissa. 

Viitala näyttelee elokuvassa anteeksipyytelemätöntä naista.

– Se tuo tiettyjä vapauksia, ettei roolihahmolla ole rajoitteita muiden ihmisten edessä. Annika on kuitenkin romantikko, Viitala kertoo roolistaan.

Elokuvaa kuvattiin keskiviikkona Etelä-Helsingissä sijaitsevassa kiinteistövälitystoimistossa, sillä leffassa useampi hahmo työskentelee kiinteistövälittäjänä.

Muodonmuutos roolia varten

Pihla Viitala näyttelee elokuvassa yksityisetsivää, joka ei elämäntilanteestaan johtuen jaksa välittää ulkoisesta olemuksestaan.

Sen takia ohjaaja pyysikin Viitalaa lisäämään elopainoaan 10 kiloa roolia varten.

– Viikko oli aikaa lihottaa ne kilot. Kuutisen kiloa sain kerättyä. Kyllä sen pystyi, Pihla nauraa.

Kilot kertyivät nopeasti, kun ei tarkkaillut syömisiään.

– Pointti on kuitenkin siinä, että kaikissa elämäntilanteissa ihminen ei jaksa kiinnittää huomiota ulkonäköönsä. Lihottaminen oli vain yksi osa tätä. Hiukset pesemättöminä ja meikittä on menty.

Pihla ei koe lihomista suurena uhrauksena, sillä näyttelijän ammattiin kuuluu ulkonäön muokkaaminen laidasta toiseen rooleja varten. 

– Minulla ei ole ollut ulkoista identiteettiä enää vuosikausiin. Odotan sitä hetkeä, että saisin olla Pihla. Koko ajan muutetaan hiusten väriä tai pyydetään jotain muuta. Nyt odotan, että pääsen lenkille ja uimaan.

Viitala näyttelee elokuvassa Antti Luusuaniemen kanssa. Läsnäolevan näyttelijän rinnalla Viitalan oli helppo löytää syvempiä ulottuvuuksia hahmoonsa.

– Annika ei selittele tai pyytele anteeksi halujansa. Se on erilainen naisrooli, jollaista olen kaivannut. Onhan se kiva, että saa tehdä rooleja, joissa on usempia tasoja, hän sanoo.

Elokuva saa ensi-iltansa syksyllä 2016. Muissa rooleissa nähdään muun muassa Minna Haapkylä, Arja Saijonmaa ja Pirkka-Pekka Petelius.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.