Pettymys hampurilaisfaneille – Burger King peruu puheitaan

Kaikkien hampurilaisfanien pettymykseksi, Burger King ei aiokaan laittaa myyntiin tuoreella mainosvideolla nähtyjä handsfreetelineitä.

Makuja.fi-sivustolla kerrottiin maanantaina pikaruokaketju Burger Kingin hämmentävästä keksinnöstä hampurilaisfaneille. Hampurilaisketjun mainosvideolla esiteltiin ennennäkemätön härveli, jonka avulla kaikki hampurilaisen ystävät voisivat syödä Whopper-burgerinsa ilman käsiä. Mainosvideolla kerrottiin, että hampurilaistelineitä olisi arvottu Puerto Ricossa hampurilaisketjun kanta-asiakkaille. Härvelin nettisivuilta sai myös sen käsityksen, että telineitä olisi tulossa myyntiin kuluttajille.

Nyt Burger King on kuitenkin paljastanut amerikkalaismedioille, ettei handsfree-telinettä ole todellisuudessa tulossa tuotantoon.

– Video, jossa näkyi handsfreeteline Whopper-hampurilaiselle, tuotettiin Puerto Ricossa, jossa vietetään brändin ja Whopper-hampurilaisen juhlavuotta. Videolla näkyvää tuotetta ei kuitenkaan ole valmistettu tuotantoon, eikä sitä myydä kuluttajille, Burger Kingin edustaja raportoi CNBC:lle.

Hampurilaishandsfreen omilta nettisivuilta löytyy myös toinen mainosvideo, jossa härveli tulostuu 3-D-printteristä. Burger Kingin edustajat eivät kuitenkaan halunneet kommentoida, onko telineen prototyyppi todella valmistettu tällä tulostimella ja luovutetaanko kaavoja julkisuuteen.

(MTV3)

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja