Pettymys hampurilaisfaneille – Burger King peruu puheitaan

Kaikkien hampurilaisfanien pettymykseksi, Burger King ei aiokaan laittaa myyntiin tuoreella mainosvideolla nähtyjä handsfreetelineitä.

Makuja.fi-sivustolla kerrottiin maanantaina pikaruokaketju Burger Kingin hämmentävästä keksinnöstä hampurilaisfaneille. Hampurilaisketjun mainosvideolla esiteltiin ennennäkemätön härveli, jonka avulla kaikki hampurilaisen ystävät voisivat syödä Whopper-burgerinsa ilman käsiä. Mainosvideolla kerrottiin, että hampurilaistelineitä olisi arvottu Puerto Ricossa hampurilaisketjun kanta-asiakkaille. Härvelin nettisivuilta sai myös sen käsityksen, että telineitä olisi tulossa myyntiin kuluttajille.

Nyt Burger King on kuitenkin paljastanut amerikkalaismedioille, ettei handsfree-telinettä ole todellisuudessa tulossa tuotantoon.

– Video, jossa näkyi handsfreeteline Whopper-hampurilaiselle, tuotettiin Puerto Ricossa, jossa vietetään brändin ja Whopper-hampurilaisen juhlavuotta. Videolla näkyvää tuotetta ei kuitenkaan ole valmistettu tuotantoon, eikä sitä myydä kuluttajille, Burger Kingin edustaja raportoi CNBC:lle.

Hampurilaishandsfreen omilta nettisivuilta löytyy myös toinen mainosvideo, jossa härveli tulostuu 3-D-printteristä. Burger Kingin edustajat eivät kuitenkaan halunneet kommentoida, onko telineen prototyyppi todella valmistettu tällä tulostimella ja luovutetaanko kaavoja julkisuuteen.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja