Petri Tykkä Facebookissa: "Kaikesta Karitan aiheuttamasta kärsimyksestä huolimatta en halua hänelle pahaa"

Hyvinvointivalmentaja Karita Tykän mies Petri Tykkä kommentoi kohua herättänyttä aviokriisiä Facebook-tilillään.

Petri Tykkä kertoo poistaneensa Facebookista sinne torstaina julkaisemansa jutun parisuhteensa tilanteesta.

– Alun perin pienelle ryhmälle tarkoittamani avautuminen levisi kuin kulovalkea niin nettipalstoille kuin iltapäivälehtien sivuille. Olen tosi noviisi Facebookin ja muun somen osalta, enkä ymmärtänyt, että postaukseni oli julkinen kaikille. Sen piti olla näkyvillä pelkästään FB-ystävilleni, Tykkä kirjoittaa.

Petri Tykkä kertoo joutuneensa vaimonsa seuraajien maalittamaksi. 

– Heidän mielestä tämänlaiset viestit olisi pitänyt käsitellä kahden kesken ja nyt jälkikäteen ajateltuna alan olemaan jollain asteella samaa mieltä, että olisin voinut jättää tuon postaukseni väliin tai ainakin tehdä siitä hieman siistimmän, sillä tarkoitukseni ei ollut aiheuttaa Karitalle nyt muodostunutta harmia.

Petri Tykkä kertoo olleensa torstaista päivitystä tehdessään "todella hajalla". Hänen mukaansa näkemyserot vaimon kanssa ovat kuitenkin suuret.

– Minulla ja Karitalla on edelleen aikamoiset näkemyserot useista eri asioista, erityisesti tuon pettämisen osalta. Jokainen näkee pettämisen hieman eri lailla, mutta minulle pettäminen on joko rakkaudentunnustus tai esimerkiksi intiimi kanssakäyminen kolmannelle osapuolelle. Karitan näkökantaa en viitsi tässä tuoda esille ja olen tuonut oman näkemykseni esille jo torstaina, joten se siitä.

Petri Tykkä kertoo olleensa yhteydessä vaimonsa kanssa ja kertoo tietävänsä, että tämä on saanut ikäviä viestejä eri alustojen kautta.

– Kaikesta Karitan minulle aiheuttamasta kärsimyksestä ja vääryydestä huolimatta, en halua hänelle pahaa, joten toivoisin ettei hänelle lähetettäisi mitään negatiivisia viestejä, Petri Tykkä pyytää.

Petri Tykän mukaan hän tulee jatkossa käsittelemään asiaa somen ulkopuolella.

– Toivoisin että hänet (Karita) jätettäisiin nyt vihdoin rauhaan, sillä kukaan ei ansaitse saada tuollaisia viestejä, oli sitten tapahtunut mitä tahansa. Itse koen yhä tulleeni pahasti petetyksi, mutta en kuitenkaan toivo Karitalle mitään pahaa, sillä oma vihantunne on jo laantunut pelkäksi pahaksi pettymykseksi ja suruksi.

Karita Tykkä kertoi Huomenta Suomessa elokuussa, miten joutui aikoinaan hengityskoneeseen. Voit katsoa videon alta.

Karita Tykän matka kauneuskilpailuista nykyhetkeen 11:01
Karita Tykkä kertoo nuoruudestaan mallimaailmassa ja joutumisestaan hengityskoneeseen 18 vuotta sitten.

Hyvinvointivaikuttaja Karita Tykkä kertoo, miten pääsi irti sokerikoukusta 3:50
Hyvinvointivaikuttaja Karita Tykkä kertoi Huomenta Suomessa, miten pääsi irti sokerikoukusta.

Lue myös:

    Uusimmat