Petra muutti elintapansa täysin – myös suhtautuminen kotitöihin muuttui: ”Nykyään sisko ja äiti käyvät vain kyläilemässä"

Petran elämä muuttui täysin huippukokki Kari Aihisen vierailun jälkeen.

Kaappaus keittiössä -ohjelmassa tutustuttiin järvenpääläiseen Petraan, jonka ruokavaliossa oli pahoja puutteita. 23-vuotias pienen lapsen äiti laittoi ruokaa vain Eevi-tyttärelleen. Itse hän saattoi napostella koko päivän hedelmiä tai hapankorppuja.

Huippukokki Kari Aihisen avulla Petra sai ruokarytminsä kuntoon. Hän alkoi syödä monta kertaa päivässä ja huomasi saavansa siitä paljon lisää energiaa. Riittävästi syöminen on vaikuttanut positiivisesti myös Eevi-tyttäreen.

– Eevikin on alkanut nukkumaan päiväunia paremmin, kun syö päivällä paremmin.

Ruokavalion korjaaminen on käynnistänyt kokonaisvaltaisen elämänmuutoksen. Petra kertoo kävelevänsä 10 kilometriä päivässä ja juovansa enemmän vettä. Muutoksien seurauksena painoa on pudonnut ja olo on parempi.

– En oikein aikaisemmin huomannut eroa siihen, syökö hyvin vai huonosti. Nyt kun on jatkuvasti syönyt hyvin, aamuisinkin huomaa, että on nälkä, hän toteaa.

Petra on myös alkanut ottaa vastuuta kotinsa siisteydestä.

– Nykyään sisko ja äiti käyvät vain kyläilemässä ja syömässä. He eivät ole tehneet mitään, mitä ovat aiemmin tehneet, eli tiskaamista ja ruoanlaittoa. Teen ne kaikki itse, hän kertoo.

Kaappaus keittiössä MTV3-kanavalla ja mtv.fissä maanantaisin klo 20.

Lue myös:

    Uusimmat