Suomalaispariskunta korvasi ateriat kahvilla ja tupakalla – näin heidän elämänsä on muuttunut: "On voinut tehdä jotain muutakin, kuin hakea kaupasta röökiaskin"

Huippukokki Kari Aihinen sai Jennin ja Jussin havahtumaan ja muuttamaan elintapojaan.

Kaappaus keittiössä -ohjelmassa tutustuttiin turkulaiseen pariskuntaan, joiden elintavat järkyttivät. Jenni ja Jussi kertoivat elävänsä lähes pelkästään kahvilla ja tupakalla. Ruoka ei kummallekaan maistunut.

Huippukokki Kari Aihisen vierailu sai pariskunnan havahtumaan. He alkoivat syödä useamman kerran päivässä ja tupakointikin jäi vähemmälle.

Jenni kertoo MTV Uutisten haastattelussa, että Aihisen opit ovat yhä kirkkaina mielessä. Työkiireistään huolimatta hän on kiinnittänyt huomiota siihen, että syö useamman kerran päivässä.

– Aikaisemmin tein sitä, että jos tein paljon töitä, en syönyt ollenkaan. Vedin vain kahvia ja tupakkaa. Siihen nähden huomattava parannus.

Aiemmin Jenni saattoi olla useamman päivän syömättä mitään. Silloin hän kärsi jatkuvasta väsymyksestä ja heikotuksesta. Enää hänellä ei ole ongelmia jaksamisen kanssa.

Jenni kertoo laittavansa ruokaa päivittäin. Viime aikoina ovat maistuneet kevyet kasvisruoat.

– Sekin on iso muutos, hän toteaa.

Jenni uskoo, että ilman Kari Aihisen vierailua hän ja Jussi eivät olisi vieläkään muuttaneet elintapojaan.  

– Kyllä mentäisi ihan samalla hyväksi havaitulla menetelmällä, hän hymähtää.

Kaappaus keittiössä -ohjelmassa suureen rooliin nousi pariskunnan tupakointi. He yllättyivät kuullessaan, että käyttivät tupakkaan 6800 euroa vuodessa. Jennin mukaan tupakoinnin lopettamista oli mietitty aiemminkin, mutta ohjelma antoi siihen viimeisen sysäyksen.

Säästyneillä rahoilla Jenni on käynyt usein ulkona syömässä.

– On voinut tehdä jotain muutakin kuin hakea kaupasta röökiaskin, hän toteaa.

Hae mukaan Kaappaus keittiössä -ohjelman uudelle tuontantokaudelle tästä.

Lue myös:

    Uusimmat