Mainos

Petosepäilty Mäntylä kuuluu Timo Soinin luotettuihin

Hanna Mäntylä (ps.) on tehnyt parissa vuosikymmenessä nousun perushoitajasta alan merkittävimmäksi vaikuttajaksi, sosiaali- ja terveysministeriksi. Seiska-lehden uutisoima petostutkinta horjuttanee nyt Mäntylän asemaa ministerinä.

Seiska-lehden mukaan Mäntylä, 40, olisi saanut viisi vuotta sitten lasten huoltajuuteen liittyvässä oikeudenkäynnissä ilmaista oikeusapua. Tähän hänellä ei silloisen avopuolison tulojen perusteella kuitenkaan olisi ollut oikeutta. Epäilty petos on tapahtunut ennen Mäntylän kansanedustaja- ja ministerikautta.

Mäntylän valinta ministeriksi oli odotettu, sillä hän on puolueensa johdossa yksi harvoista naisista. Huhtikuun vaaleissa Mäntylä sai yli 8 000 ääntä, nostaen äänimääräänsä reippaasti. Hänellä on kaksi lasta.

Mäntylän asema on vahva myös puheenjohtaja Timo Soinin silmissä. Hän on perussuomalaisten toinen varapuheenjohtaja.

PS toipuu yhä kohusta 3. varapuheenjohtajansa Sebastian Tynkkysen ympärillä. Tynkkynen erotettiin, ja syyksi puolue esitti laitonta henkilörekisteriä.

Tynkkynen oli kerännyt rekisteriin nimiä, jotka kannattaisivat ylimääräistä puoluekokousta. Tynkkynen pitää saamiansa potkuja laittomina.

Mäntylän taustoista kerroimme tarkemmin toukokuun lopulla tehdyssä erikoishaastattelussa "Tuore ministeri on inhorealisti, joka tarvitsee pullan päivässä".

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja