Tinder-deitti teki herkullisen ehdotuksen ja sai kymmenien tuhansien huomion: "Toimivin iskutaktiikka, jonka olen koskaan nähnyt"

John lupasi Collierille herkkuranskalaisia, jos tämä suostuu hänen kanssaan treffeille. Miehen omalaatuinen iskurepliikki ihastutti sosiaalisessa mediassa.

Collier Fernekesin deittisaaga veti puoleensa tuhansia seuraajia. Collier innosti Twitter-kansaa jakamalla viestin mieheltä, jonka oli tavannut Tinderissä. John-niminen oli päättänyt käyttää taatusti mieleenpainuvaa iskutaktiikkaa ja luvannut valmistaa Collierille tapaamishetkellä annoksen ranskalaisia.

– Tämä saattaa olla toimivin iskutaktiikka, jonka olen koskaan nähnyt, Collier sanoo.

Lupasi herkullisia cajun-ranskalaisia

VIestissään John kertoi, että haluaisi Collierin tulevan luokseen kylään, jotta voi tehdä hänelle cajun-maustettuja ranskalaisia. Loppuviestinsä ajan mies kuvaili, miten aikoo varmistaa perunoiden maukkauden monipäiväisen ja -vaiheisen valmistusprosessin avulla.

– Ne tulevat olemaan parhaat ja rapeimmat ranskalaiset, joita koskaan olet elämässäsi saanut, et edes tajua, mikä sinuun iski, mies kuvaili.

"Eliittitason deittisovellustoimintaa"

26-vuotias Collier kertoi Washingtonian-sivustolle kiinnostuneensa Johnin viestistä, koska se ei ollut tyypillinen keskustelunavaus, kuten "mitä teet työksesi".

Johnin viesti ihastutti. Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Collierin twiitti keräsi välittömästi kymmeniä tuhansia tykkäyksiä ja muita reaktioita, joissa treffejä ja ranskalaisia odotetiin innokkaasti.

– Deittailisin tätä ihmistä niin kovaa, Aryanna Hyde toteaa.

– Olen naimisissa, mutta kiinnostunut, nimimerkki bbqcornnuts tunnustaa.

– Tuo on eliittitason deittisovellustoimintaa, Krista Leigh sanoo.

– Onko tämä sitä seksiviestien lähettämistä? Damianne kysyy.

John valmisti jopa PowerPoint-esityksen itsestään

John oli selkeästi sinnikäs; Collier kertoi, että mies oli valmistellut myös PowerPoint-esityksen, jossa kertoi, miksi on oiva deittikumppani.

Listalta löytyivät esimerkiksi kohdan "voisin lähettää sinulle meemejä". John myös kerto olevansa "tosi hyvä" vastaamaan viesteihin.

Johnin PowerPoint-esitys, jonka aihe on Johnin deittaileminen. Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Collier kertoi seuraajilleen suostuneensa ranskalaisdeitteihin. John puolestaan oli luvannut ostaa ainekset ranskanperunoihin. 

"Olet niin k*sessa, jos tämä mimmi oikeasti haluaa ne ranskalaiset"

Collier paljasti lopulta Johnille, että heidän treffejään odotetaan jo ympäri Twitteriä, ja Johnistakin on tietämättään tullut jonkinasteinen Twitter-julkkis.

– Kerroin hänelle tästä keskusteluketjusta, koska ihmiset ovat nyt jotenkin täysillä mukana tässä. Hän lähetti twiitin ystävälleen, ja näin hän vastasi, Collier kuvaa.

Ystävä oli todennut Johnille: "Olet niin k*sessa, jos tämä mimmi oikeasti haluaa ne ranskalaiset".

– Ja ystävä on oikeassa. Tulen olemaan erittäin pettynyt, jos en saakaan ranskalaisia, Collier myöntää.

Tapasivat ensin etänä – näin treffit sujuivat

Collier ja John eivät koronapandemian vuoksi kyenneet heti sopimaan livetreffejä, mutta he päättivät tavata ensin etänä Zoom-videosovelluksessa.

– Olin hermostunut. En usko, että normaalisti olisin ollut, mutta koska juttu oli lähtenyt lentoon Twitterissä, koin jonkinlaista painetta sille, että tapaaminen menisi hyvin, Collier myöntää.

Kaikkien osapuolten iloksi etätreffit kuitenkin sujuivat mainiosti. Kaksikko keskusteli kahden tunnin ajan esimerkiksi suosikki-tv-sarjoistaan ja bändeistä.

– Hän sanoi, että olen ihastuttava, ja että hän on tosi ihastunut, Collier kertoi Twitterissä.

John etsii jo ranskanperunareseptiä

John on jo pyytänyt apua ranskanperunoiden valmistamiseen Twitterissä.

– 70 000 ihmistä odottaa nähdäkseen, millaisia niistä tulee, mies kirjoitti.

"Hän on niin söpö". Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Kaksikko aikoo tavata heti kun Collier saa toisen annoksen koronarokotetta. Hän kertoo odottavansa "ykkösluokan ranskalaisia" – ja lupaa kertoa tapaamisesta myös Twitterissä.

Voiko perunalastuista tehdä perunamuusia? Pistimme erikoisen reseptin testiin:

Videolla selvitetään miltä perunalastuista tehty perunamuusi maistuu 3:03

Lue myös:

    Uusimmat