Pete Parkkonen elämänsä romanttisimmasta hetkestä: Paikalla vain me kaksi

Muusikko Pete Parkkonen valotti tanssitähtien tiukassa tentissä muun muassa elämänsä romanttisinta hetkeä sekä repäisevintä tekoa.

Tanssikisan semifinalistikolmikko joutui kovaan piinapenkkiin, jossa tiukan kysymyspatteriston avulla otettiin selvää tähtitanssijoiden elämän merkittävimmistä hetkistä.

Mikä on repäisevin asia, jonka olet elämässäsi tehnyt? 

Olen hypännyt kuusi kertaa benji-hypyn, mutta viime vuosi oli aika makea, kun juoksin kolme puolimaratonia. Se oli siistiä. Ehkä se oli, tehtiin kaverin kanssa haaste siitä. 

Mikä on ollut onnellisin hetki elämässäsi? 

En minä tiedä! Tämä on yhtä onnea koko elämä! Hymyilyttää vieläkin, vaikka räntää sataa vaakatasossa!

Elämäsi romanttisin hetki? 

Elämäni romanttisin hetki on ollut jossain ravintolassa, jossa ei ole ollut kuin minä ja hän. Taustalla soi hyvää musiikkia ja meille tarjoiltiin ruokaa pöytään.

Mikä on salainen paheesi?

Ei niinkään salainen, mutta pahe on tupakointi. En ole ylpeä eikä se ole mikään ylpeilyn aihe. Pyrin siitä eroon. Olen yrittänyt lopettaa, mutta olen vasta päässyt fiilikseen, että se loppuu joskus. Se on hyvä alku. Ei kannata tehdä aikatauluja, jos tietää, että loppuu kun se loppuu. Ei kannata luoda itselleen paineita, Jos kiellät itseltäsi jotain, niin tulee vaan ärsyttävä fiilis.

Mikä on ollut vaikein hetki kuluneen tanssikauden aikana?

Pudotukset ovat olleet vaikeita hetkiä. Yksi meistä lähtee, ja kun on tullut läheiseksi pienessä ajassa kaikkien kanssa, ne hetket ovat vaikeita.

Kenet julkisuuden henkilön haluaisit ehdottomasti nähdä tähtitansseissa ja miksi?

Ehdottomasti Roope Salmisen. Hänellä olisi varmasti tosi paljon annettavaa, koska hän on niin räiskyvä ja värikäs persoona.

Netin suora erikoislähetys tanssikulisseista nähdään aina sunnuntaisin klo 21.00-21.10 osoitteessa mtv.fi/tanssiitahtienkanssa.

Tanssii Tähtien Kanssa sunnuntaisin klo 19.10 MTV3-kanavalla.

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja