Perussuomalaisten vastaukset Rinteelle julki – puolueen mielestä tulevan hallituksen on vähennettävä haitallista maahanmuuttoa

Perussuomalaiset on julkaissut vastauksensa hallitustunnustelija Antti Rinteen (sd.) kysymyksiin. Puolue vastaa olevansa valmis lähtemään SDP:n johtamaan enemmistöhallitukseen.

Kynnyskysymyksiksi se nimeää muun muassa sen, että hallituksen on tunnustettava etenkin humanitäärisen maahanmuuton kielteiset vaikutukset Suomen julkiselle taloudelle ja suomalaisten turvallisuudelle. Puolueen mielestä hallituksen on myös pyrittävä määrätietoisesti vähentämään haitallista maahanmuuttoa.

Perussuomalaiset vaatii myös, ettei kotimaisen teollisuuden ja pk-yritysten toimintakykyä ja työllistämismahdollisuuksia saa heikentää poliittisella päätöksenteolla. Lisäksi pieni- ja keskituloisten ihmisten arkipäivän kustannuksia ei saa nostaa vero- ja maksupolitiikalla, vaan niitä on päinvastoin pyrittävä alentamaan, puolue katsoo.

Kaikki eduskuntapuolueet antavat tänään viimeistään puoliltapäivin kirjalliset vastauksensa Rinteelle. Vihreät ja keskusta julkistivat vastauksensa jo eilen.

Lue myös:

    Uusimmat