Mainos

Perussuomalaisten kansanedustaja Juho Eerola lunasti lupauksensa – tukka lähti: "Siitä saa pehmeää pesänrakennustarviketta peipon pesään"

Perussuomalaisten kansanedustaja, eduskunnan varapuheenjohtajaksi valittu Juho Eerola on lunastanut ennen vaaleja antamansa lupauksen: Eerola on nimittäin leikannut pitkät hiuksensa pois.

Hän kertoo luvanneensa jo vuodesta 2007 lähtien leikkaavansa hiuksensa pois, mikäli hän tulee valituksi eduskuntaan.

– Vuonna 2007 minua ei valittu, joten silloin tukka ei lähtenyt. Vuonna 2011 minut valittiin ja tukka lähti, Eerola kertoo MTV Uutisille.

Eerola kertoo, että kun hänet valittiin eduskuntaan vuonna 2015, hiukset jäivät poikkeuksellisesti päähän.

– Yksi tyttäristäni oli silloin hiusten leikkaamista niin kovasti vastaan, etten hennonnut sitä silloin leikata. Mutta nyt taas palattiin vanhaan lupaukseen ja tukka lähti.

Hiukset eivät menneet hukkaan.

– Pihalla leikattiin ja linnuilla on pesänrakennuspuuhat. Siitä saa pehmeää pesänrakennustarviketta peipon pesään, Eerola tokaisee.

"Kukaan ei ole tunnistanut minua"

Hiusten lähdön myötä Eerola huomaa joutuneensa erikoiseen tilanteeseen. Kansanedustajan ulkonäkö on hiusten ländön myötä muuttunut niin rankasti, että juuri kukaan ei ole tunnistanut häntä.

– On ihmetelty, että mikä mies tuo on. Kaikki ovat lähinnä säpsähtäneet ja yllättyneet, että sinäkö se olet, Eerola naurahtaa.

Eerola epäilee, että pitkät hiukset vielä ilmestyvät kuvioihin lähitulevaisuudessa.

– Minulla on niin hyvät lannoitteet päästä, että kyllä se sieltä kasvaa pikkuhiljaa takaisin. Saatan tehdä ratkaisuja hyvinkin impulsiivisesti, mutta todennäköistä on, että vuoden päästä ollen hippi taas.

Asiasta kirjoitti ensimmäisenä Ilta-Sanomat.

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja