Mainos

Perttu Sirviö tähdittää uutuusohjelmaa – mukana myös Sampo Kaulanen ja Topi Sukari!

Perttu – tehtävä Kiinassa -ohjelmassa Remonttipiiskuri-ohjelmasta tuttu Perttu Sirviö suuntaa maailmalle.  Sirviö matkustaa Kiinan Kantoniin, missä järjestetään joka vuosi maailman suurimmat tuonti- ja vientimessut.

Uutuusohjelma Perttu – tehtävä Kiinassa vie katsojat maailman suurimmille tuonti- ja vientimessuille yhdessä Perttu Sirviön kanssa. Mukana Pertun matkassa ovat Jari Komulainen ja tämän tytär Milla Brygger. Ohjelmassa on mukana myös suomalaisille hyvinkin tuttuja kasvoja kuten kyläkauppias Sampo Kaulanen ja liikemies Topi Sukari, joille Perttu metsästää sopivia uutuustuotteita.

Sirviö tekee uuden aluevaltauksen ja matkustaa Nummelan perukoilta kertarysäyksellä Kiinan Kantoniin, missä järjestetään joka vuosi maailman suurimmat tuonti- ja vientimessut. Pertun aisaparina ohjelmassa häärii yli neljännesvuosisadan maahantuontikokemuksella Jari Komulainen. Kiinassa kauppamiesten matkaan liittyy Jarin tytär Milla Brygger, joka on opiskellut sikäläisessä yliopistossa viisi vuotta ja hallitsee maan tavat ja kielen.

Jokaisessa jaksossa Perttu saa toimeksiannon Kiinaan: hän etsii messuilta suomalaisille uutuustuotteita, joita ei välttämättä myydä vielä missään muualla maailmassa. Perttu metsästää muun muassa kauneustuotteita Shirly Karviselle, jokamiehen kukkarolle sopivaa sähköautomallistoa Topi Sukarille, hyvinvointituotteita Jutta ja Juha Larmille ja ekologisia pakkausratkaisuja Sampo Kaulaselle. Kolme viikkoa kestävien ja lähes miljoonan neliömetrin alueelle levittäytyvien Kantonin messujen lisäksi Perttu seikkailee eripuolilla Kiinaa tehtailla tutkimassa ja testaamassa mitä erikoisimpia uutuustuotteita.

Perttu Sirviö

Perttu ponnahti julkisuuteen vuonna 2005 Suomen ensimmäisen Big Brother -ohjelman voittajana. Jo tuolloin Pertun aito ja omaperäinen tyyli sulatti televisiokatsojien sydämet. Perttu on ammatiltaan rakennusmestari, ja Pertun ura televisiossa sai BB:n jälkeen jatkoa oman Remonttipiiskuri-ohjelman myötä. Perttu – tehtävä Kiinassa ei vie sekään häntä oman mukavuusalueensa ulkopuolelle. Perttu perusti viitisen vuotta sitten maahantuontiyrityksen yhdessä ohjelmassa nähtävän Jari Komulaisen kanssa. Kaverukset ovat reissanneet vuosien ajan Kiinaan Kantonin messuille tutkailemaan uutuustuotteita Suomen markkinoille. Perttu ei unohda nytkään omaa ratkiriemukasta tyyliään, joten odotettavissa on kaikkea muuta kuin tiukkapipoista kaupankäyntiä.

Jari Komulainen

Jari Komulaisesta tuli yksi Suomen seuratuimmista henkilöistä, kun hän avioitui presidentti Mauno Koiviston tyttären Assin kanssa vuonna 1982. Bisnesmiehenäkin tunnettu Jari on jo neljännesvuosisadan ajan tuonut maailmalta Suomeen monenmoista uutuustuotetta, joista ensimmäisten joukossa oli sähköinen kärpäslätkä. Hän on ollut myös yksi Suomen suurimpia polkupyörien ja mopojen maahantuojia sekä ravintoloitsija. Jari on vieraillut Kiinassa Kantonin messuilla peräti 25 vuoden ajan, joten ei ole epäselvää kuka ohjelmassa toimii järjen äänenä.

Milla Brygger

Kun Milla aikoinaan kiinnostui vaihto-oppilasvuodesta, oli Jari-isällä tähän vain yksi mielipide. ”Lähde vain, kunhan lähdet Pekingiin”, Jari totesi tuolloin. Millan vaihto-oppilasvuosi venähti lopulta viisivuotiseksi ja hän opiskeli itsensä kauppatieteiden kandidaatiksi huippuarvosanoin Kiinan Harvardiksikin kutsutussa yliopistossa Shanghaissa. Sittemmin elämä on vienyt mandariinikiinaa puhuvaa Millan eri puolille maailmaa ja hän työskentelee nykyisin myyntitehtävissä ranskalaisen luksusmuotibrändin palveluksessa. Ohjelmassa Milla pelastaa kauppamiehet monta kertaa tukalista tilanteista Kiinan tuntemuksellaan ja mahtavalla tilannetajullaan. 

Perttu – tehtävä Kiinassa starttaa MTV3-kanavalla tiistaina 3. syyskuuta kello 20.

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja