Pernilla Böckermanin Arttu-kumppani iloitsee rakkaansa TTK-voitosta: "Suurta urheilujuhlan tuntua"

Tässä on Tanssii Tähtien Kanssa -voittaja 2023! 2:55
Katso myös: Näin Pernilla Böckerman ja Anssi Heikkilä reagoivat Tanssii Tähtien Kanssa -voittoonsa

Arttu Kilpeläinen kannusti Pernilla Böckermania läpi tämän TTK-matkan.

Tanssii Tähtien Kanssa  -ohjelman 16. kausi huipentui sunnuntai-iltana 26. marraskuuta fitness-urheilija ja somevaikuttaja Pernilla Böckermanin ja hänen tähtiopettajansa Anssi Heikkilän voittoon. Pari sai finaalissa 45,3 prosenttia äänistä. 

Böckermanin kumppani, poliisi Arttu Kilpeläinen on kannustanut rakastaan koko TTK-syksyn ajan. Kilpeläinen oli paikan päällä kannustamassa Böckermania myös jännittävässä TTK-finaalissa

Kilpeläinen jakoi kilpailun voiton ratkettua Instagram-tililleen yhteiskuvan hänestä ja Böckermanista. Kuvassa Böckerman pitelee kädessään TTK-voittopokaalia. 

– Suurta urheilujuhlan tuntua, Kilpeläinen kirjoittaa sydämen kera postauksessaan.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Kilpeläinen kertoi aiemmin MTV Uutisille, että hänestä on ollut hienoa seurata Böckermanin matkaa kilpailussa. 

– Sitä kehitystä on ollut mahtava seurata. Alkuun tietysti kaikki tuntui hänestä tosi hankalalta, kunnes se lähti sujumaan. Toivotaan, että hän pääsee semifinaaliin ja sen jälkeen voittaa koko kilpailun, Kilpeläinen sanoi tuolloin. 

Tuolloin Kilpeläinen kertoi, että TTK-kilpailu tulee Böckermanin mukana myös kotiin. Hän kuitenkin totesi, ettei asia haittaa häntä, vaan että hän haluaa päinvastoin olla kumppaninsa tukena. 

– Välillä hänellä on hyviä päiviä ja välillä vähän huonompia. Pernilla on fyysisesti todella hyvässä kunnossa, mutta kyllä se henkinen puoli kuormittaa. Pitää pysyä pää ja mieli kunnossa. Tämä kaikki on hänelle niin uutta. Pyrin olemaan tukena olemalla läsnä, mutta myös olemalla kotona mahdollisimman vähän tiellä. 

Böckerman ja Kilpeläinen luotsaavat yhdessä Pernilla & Kyttä -nimistä podcastia, jossa he käyvät läpi heidän elämänkokemuksiaan. 

Lue myös:

    Uusimmat