Pernilla Böckermanin Arttu-puoliso on toiminut kuskina ja henkisenä tukena TTK-kisassa – yhdestä pyynnöstä hän on kieltäytynyt

Pernilla Böckerman ja Arttu-rakas aloittavat podcastin – paljastavat, mitä on luvassa 3:05
Pernilla Böckerman ja Arttu-puoliso aloittivat viime keväänä yhdessä podcastin – paljastivat, mitä on luvassa.

Pernilla Böckermanin Arttu-puoliso saapui TTK-yleisöön. 

TTK-kilpailija, fitness-tähti ja somevaikuttaja Pernilla Böckermanin puoliso, poliisina työskentelevä Arttu Kilpeläinen saapui sunnuntaina 12. marraskuuta TTK-yleisöön.

Kilpeläinen kertoo, että ollut hienoa seurata Pernillan matkaa kilpailussa. 

– Sitä kehitystä on ollut mahtava seurata. Alkuun tietysti kaikki tuntui hänestä tosi hankalalta, kunnes se lähti sujumaan. Toivotaan, että hän pääsee semifinaaliin ja sen jälkeen voittaa koko kilpailun, Kilpeläinen sanoi. 

Pariskunta on seurustellut jo yli 2 vuoden ajan. Heillä on myös yhteinen Pernilla & Kyttä -podcast, jossa he käyvät läpi heidän elämänkokemuksiaan. 

TTK-kilpailu tulee Kilpeläisen mukaan Pernillan mukana myös kotiin. Häntä se ei kuitenkaan haittaa, päinvastoin hän haluaa olla tyttöystävälleen tukena. 

– Välillä hänellä on hyviä päiviä ja välillä vähän huonompia. Pernilla on fyysisesti todella hyvässä kunnossa, mutta kyllä se henkinen puoli kuormittaa. Pitää pysyä pää ja mieli kunnossa. Tämä kaikki on hänelle niin uutta. Pyrin olemaan tukena olemalla läsnä, mutta myös olemalla kotona mahdollisimman vähän tiellä. 

Hän kertoo, että henkisen tuen lisäksi hän on pyrkinyt olemaan avuksi logistisissa asioissa, jotta Pernilla pystyisi keskittymään olennaiseen. 

– Kuskaan häntä treenikselle ja kotiin. Ne on pieniä tekoja, mutta haluan mahdollistaa hänelle sen, että hän pystyy keskittymään täysillä kilpailuun. 

Hän kertoo, että Pernilla on myös yrittänyt käyttää häntä myös "vara-Anssina".

– Siihen en kyllä ole ihan lähtenyt mukaan. Olen sen verran huono tanssimaan, että luulen, ettei minusta olisi mitään hyötyä siinä, Kilpeläinen naurahtaa. 

Tanssii Tähtien Kanssa sunnuntaisin klo 19.30 MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla.
Tanssikupla MTV Katsomossa klo 18 maanantaisin ja perjantaisin. 

Lue myös:

    Uusimmat