Pernilla Böckerman ja Anssi Heikkilä paljastavat, kuinka railakkaasti TTK-voittoa juhlittiin: "Vaimo oli lähtenyt jo töihin, kun menin kotiin"

Pernilla Böckerman ja Anssi Heikkilä räjäyttivät tanssikisan pistepankin 9:52
Pernilla Böckerman ja Anssi Heikkilä räjäyttivät tanssikisan pistepankin

Tanssii Tähtien Kanssa -voittajat Pernilla Böckerman ja Anssi Heikkilä alkavat hiljalleen hahmottaa kuluvan, tapahtumarikkaan syksyn eri vaiheet.

Tanssii Tähtien Kanssa  -kausi paketoitiin sunnuntaina 26. marraskuuta finaalin myötä, jonka voittajapariksi julkistettiin Pernilla Böckerman  ja Anssi Heikkilä. Toiseksi sijoittuivat täpärästi Matti Suur-Hamari  ja Katri Riihilahti, kolmanneksi puolestaan Yeboyah  ja Valtteri Palin.

Voittajat Böckerman ja Heikkilä kertoivat Huomenta Suomessa  tiistaina 28. marraskuuta muutaman päivän TTK-voiton jälkeen menneen "aika sumussa". 

– Ei ole vielä ehkä ihan iskostunut. On ollut niin väsynyt, ettei ole ehtinyt miettimään, Heikkilä totesi. 

– Vähän huonosti nukuttu ja silleen, mutta eiköhän pikkuhiljaa sen sitten parin viikon päästä ymmärtää, tai puolen vuoden päästä, en tiedä. Mutta nyt on vähän paha sanoa, mikä fiilis on, Böckerman mietti. 

Finaalilähetyksestä äärimmäisen jännittävän teki tiukka kamppailu, joka nähtiin ensimmäiseksi ja toiseksi tulleen parin välillä. Böckerman ja Heikkilä saivat katsojien äänistä 45,3 prosenttia, kun taas Suur-Hamari ja Riihilahti saivat 44,7 prosenttia. Näin ollen ero parien välillä oli vain 0,6 prosenttiyksikköä.

Böckerman kertoo päässeensä itse finaalissa niin tyyneen tilaan, ettei edes aivan rekisteröinyt kaikkea tietoa, mitä pisteiden julkistamisen yhteydessä juontajat Vappu Pimiä ja Ernest Lawson kertoivat. 

– Kuulin vain niitä prosentteja ja sitten kuulin, kun Anssi huutaa mun korvaan ja mietin, että "tuo oli varmaan onnenhuuto", Böckerman muistelee. 

Aiemmin syksyllä Böckerman kertoi, ettei ollut oppinut lainkaan laskemaan tanssimisen aikana. Tätä hän ei kertomansa mukaan ottanut haltuun missään vaiheessa ohjelman tekoa. 

– Anssi ei ole siitä kovin tyytyväinen. Mutta se on nyt nähty, että TTK:n voi käydä läpi ilman yhtäkään laskua. En ole siitä ylpeä, mutta näin sen tein. 

Böckerman uskoo tanssin jäävän osaksi hänen elämäänsä vastaisuudessakin. Myös monien muiden asioiden pariin häntä on kertomansa mukaan jo ehditty pyytää. 

– Kyllä minua on nyt yritetty saada fitneksen, soudun ja tanssin pariin ja joka puolelle. Hetken hengähdän ja sitten katson. Jari (Saario) laittoi esimerkiksi nyt itseasiassa eilen illalla viestiä, että nyt kun olet hengähtänyt sen 24 tuntia, niin 2025 MM-kulta sitten soudussa. Olin vaan, että okei, Böckerman naureskeli. 

Saario, joka tuli tutuksi laajalle yleisölle soudettuaan tänä vuonna yksin Atlantin yli, on Böckermanin soutuvalmentaja ja hänet nähtiin myös tanssimassa tanssiparin kanssa TTK:n finaalilähetyksessä läheisen kanssa toteutetussa tanssissa. 

Valmentaja on myös koittanut houkutella valmennettavaansa soutamaan merten yli. 

– Hän on pyytänyt merille, mutta en lähde. Ihan turvallisuussyistä. 

Heikkilä oli mukana opettajana neljättä kertaa ja voitto oli hänelle ensimmäinen. Voitonjuhlat venyivätkin tanssiparin mukaan asianmukaisesti aamuun asti. 

– Vaimo oli lähtenyt jo töihin, kun olin mennyt kotiin, Heikkilä paljasti, Böckermanin niin ikään myöntäessä olleensa juhlissa myös yksi "kovimmista joraajista". 

Muut finalistiparit paljastivat Huomenta Suomen haastatteluissa Heikkilän olleen yksi päätösjuhlien kovimmista joraajista sekä karaokekuningas. Heikkilä itse ei kiistänyt asiaa. Lisäksi hän paljasti oman karaokebravuurinsa, joka juhlissa saatettiin kuulla. 

Yllä olevalla videolla Pernilla Böckerman ja Anssi Heikkilä kertovat millaisen vastaanoton ovat saaneet kansalta TTK-voiton jälkeen. Videolla Heikkilä myös paljastaa karaokebravuurinsa.

Parin Tanssii Tähtien Kanssa -finaalin tanssit näet alla olevilta videoilta. 

Pernilla & Anssi - Dusk Till Dawn 6:05

Pernilla & Anssi – Bailamos 4:28

Pernilla, Anssi & Jari Saario – You Give Love A Bad Name 5:26

Tanssii Tähtien Kanssa MTV Katsomossa.
Tanssikupla MTV Katsomossa klo 18 maanantaisin ja perjantaisin.  

Lue myös:

    Uusimmat