Mainos

Perheenisä paljastui poikkeuksellisen raa'an surmatyön tekijäksi – puukotti koulutyttöä yli 60 kertaa

32-vuotias mies on myöntänyt surmanneensa Paige Dohertyn viime maaliskuussa.

15-vuotias Paige Doherty katosi Skotlannin Kirkintillochissa maaliskuun 19. päivä. Hänen ruumiinsa löydettiin ojasta pari päivää myöhemmin. John Leathem on nyt myöntänyt oikeudessa surmanneensa tytön.

Paige Doherty

Leathemin mukaan tyttö oli tullut hakemaan töitä miehen omistamasta herkkukaupasta. 

Leathem on tunnustanut oikeudessa murhanneensa Dohertyn pitämänsä herkkukaupan liiketiloissa. Leathem kertoi oikeudessa, että heidän välilleen oli tullut riitaa. Hänen sanojensa mukaan uhri oli uhannut kertoa miehen kosketelleen häntä, jos hän ei saisi työpaikkaa.

Daily Mailin mukaan 32-vuotias Leathem iski Dohertyä puukolla 61 kertaa. 

Valvontakamerakuvat paljastavat, kuinka Leathem aikoo hävittää todisteet surmasta. Hän ostaa esimerkiksi puhdistuspyyhkeitä, roskapusseja ja valkaisuainetta. Hän myös hakee autonsa läheisestä kodistaan.

Tytön omaisia järkyttivät oikeudessa etenkin kuvat, joissa Leathem kantaa tytön ruumiin autonsa tavaratilaan jätesäkissä.

Tallenteista näkyy myös, kun Doherty saapuu kauppaan aamulla hieman kahdeksan jälkeen. Hänen arvellaan kuolleen noin kymmenen minuuttia myöhemmin.

Leathemin teko on järkyttänyt ympäri Britanniaa. Hän on naimisissa ja on itse kahden lapsen isä. Raa'an tekonsa jälkeen hän jatkoi töitään asiakkaidensa parissa. The Telegraph kertoo, että Leathemin uskotaan piilotelleen Dohertyn ruumista kotinsa vajassa ennen kuin hankkiutui siitä eroon.

John Leathem

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.