Perheenäidin Toyotan nokkelaa rekisteritunnusta on ihailtu 15 vuotta – nyt viranomainen katsoi, ettei kyseistä tunnusta olisi koskaan pitänyt hyväksyä

Yhdysvaltalaisnaisen Toyotan humoristinen rekisteritunnus ei ole haitannut ketään 15 vuoden aikana, mutta siitä huolimatta paikallinen viranomainen on puuttunut peliin.

New Hampshiressa asuva Wendy Auger oli vähällä joutua vaihtamaan autonsa rekisteritunnuksen.

Rekisteritunnus PB4WEGO ei äkkiseltään vaikuta tarkoittavan mitään, mutta englanniksi lausuttuna se saa uuden merkityksen; "pee before we go" eli vapaasti suomennettuna "käy pissalla lähtiessä".

– Kenelläpä meistä ei olisi ollut vanhempaa, joka ei olisi sanonut näin lapsilleen, Auger selittää.

Vaikka Augerille aikoinaan tämä rekisteritunnus myönnettiinkin, on viranomaisilla täysi oikeus peruuttaa se jälkikäteen. Viranomainen oli tulkinnut rekisteritunnuksen sisältävän "seksuaalista tai kehon eritteisiin viittaava kieltä".

Nobe 100 on auto, jonka ratissa naama tulee kipeäksi 2:44
VIDEO: Nobe 100 on auto, jonka ratissa naama tulee kipeäksi.

Augerin mukaan hän on saanut autonsa rekisteritunnuksesta vain ja ainoastaan positiivista palautetta. Ihmiset tööttäilevät hänelle ja näyttävät peukkua. Hänen autonsa kilpiä myös kuvataan jatkuvasti.

Asiasta nousi paikallisella tasolla pieni somekohu, jonka seurauksena New Hampshiren kuvernööri Chris Sununu kehotti paikallista ajoneuvoviranomaista pyörtämään päätöksensä Augerin rekisteritunnuksen hylkäämisestä.

Auger sai rekisteritunnukselleen nyt toivottavasti pysyvän hyväksynnän viranomaiselta.

Lähteet: CNN, New York Post

Lue myös:

    Uusimmat