Perheen koira auttoi nappaamaan rikoksista epäillyn miehen, joka lähti pinkomaan karkuun: "Meillä on kotona sääntö, että Montyn luota ei saa juosta pois..."

"Leikistä"innostunut Monty-koira auttoi nappaamaan rikosepäillyn 1:10
"Leikistä" innostunut Monty-koira auttoi nappaamaan rikosepäillyn

Monty-koira jahtasi rikosepäillyn ulos perheen talosta, ja suoraan poliisin syliin.

Amerikkalaisperheen koirasta tuli sankari melkein vahingossa. Olnessin perheen berninpaimenkoira juoksi kiinni rikosepäillyn, jonka poliisi sittemmin pidätti, kertoo CNN.

Kellarissa olikin tunkeutuja

Monty-koiran perhe oli tiistaiaamuna kotona, kun paikallinen poliisi ohjeisti kaikkia alueen asukkaita pysymään sisällä sillä aikaa, kun alueella suoritettiin etsintöjä. Pian Olnessinin perhe kuuli hälyttimen soivan; heidän taloonsa on asennettu hälyttimet, jotka soivat, jos ulko-ovi avataan.

Griffen lähti Monty-koiran kanssa kellariin tarkastamaan tilanteen. Miehen järkytykseksi kellarissa seisoi vieras henkilö.

– Avasin oven, ja hän seisoi tuossa ja lähti välittömästi ryntäämään kohti ovea ja pakoon. Suljin oven, koska emme tienneet, onko hänellä ase, mutta Monty vain livahti ulos ja jahtasi miestä, Griffin kuvailee.

Monty jahtasi voron ulos

Monty jahtasi rikoksista epäiltyä ulkona, ja poliisi sai pidätettyä miehen pian tämän jälkeen.

– Meillä on kotona sääntö, että Montyn luota ei saa juosta pois, koska se luulee sinun leikkivän ja hyppää kimppuusi takaapäin, Griffin sanoo.

Taloon tupannut vieras ei luonnollisesti tiennyt Montyn leikkitaipumuksista. Monty palasi jahtinsa jälkeen kotiin hyväkuntoisena.

– Se todellakin sai paljon herkkuja sen jälkeen. Se oli mahtava päivä olla Monty, perhe sanoo.

Lähde: CNN

Lue myös:

    Uusimmat