Mainos

Perhe osti pojalle 17 vuoden ajan saman joululahjan – sitten lelua ei enää löytynytkään: "Jos jollakulla on näitä ullakollaan, olkaa kilttejä..."

Perhe on ostanut samaa joululahja-autoa nettihuutokaupasta 17 vuoden ajan. Tänä jouluna autoja ei enää löytynyt.

Nimimerkki Aishavoya kääntyi Internetin puoleen etsiessään lahjaa veljelleen. Erikoista kyllä, hänen tavoitteenaan oli löytää täysin samanlainen lelu kuin hänen veljellään jo on.

– Veljeni Max on 25-vuotias ja henkisesti noin viisivuotias, hän kertoi Reddit-sivustolla.

Maxin suurin joululahjatoive on leluauto, jollaisia valmistettiin vuonna 2000. Joka vuosi hän haluaa samanlaisen auton. Aishavoya jakoi Imgur-palvelussa kuvia veljensä autokokoelmasta.

Perhe on ostanut autoja nettihuutokaupasta 17 vuoden ajan joka joulu, mutta tänä jouluna autoja ei enää löytynyt.

Selaa kuvia nuolilla. Jos kuvat eivät näy, katso ne täällä.

– Hän leikkii niillä tunteja joka päivä, joten monet niistä ovat hajonneet ja niitä on käytetty varaosina vuosien varrella.

Veli toivoo nimenomaan sinistä autoa; Aishavoya on vuosien varrella yrittäyt esimerkiksi maalata punaisia ja oransseja autoja sinisiksi, mutta veli huomaa sen.

– Jos jollakulla on näitä ullakollaan, olkaa kilttejä, laittakaa ne eBay-huutokauppaan, aishavoya aneli muita.

Internet ryntäsi välittömästi perheen apuun. Ihmiset jakoivat viestiä sosiaalisessa mediassa. Elevsc-niminen käyttäjä tarjosi omaa autoaan varmuuden vuoksi, vaikka se oli vähän eri mallia. Käyttäjä Hollayo löysi eBaysta yhden auton ja osti sen heti, jotta kukaan muu ei ehtisi ensin. Hän lupasi lähettää sen Maxin iloksi.

Lopulta autoja valmistanut yritys, Tonka, sai tiedon suuresta joululahjatoiveesta. Yhtiö otti yhteyttä Aishavoyaan ja pani työntekijänsä etsimään vuoden 2000 automallia varastoistaan Kiinassa ja Yhdysvalloissa.

– Tämä on juuri se syy, miksi teemme sitä, mitä teemme. Rakastamme kuulla tällaisia tarinoita ja teemme kaiken, mitä voimme, auttaaksemme, yritys hehkutti Facebookissa.

***


Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.