Perhe lomaili espanjalaisella rannalla – lomavideon katsojat bongasivat järkyttävän yksityiskohdan: "Kuka h******i on noin vastuuton?"

Youtubessa perheensä elämää jakavat Chris ja Sarah Ingham ovat joutuneet somemyrskyn kohteiksi.

Brittivanhemmat julkaisivat sosiaalisessa mediassa videon Espanjan-lomaltaan, mutta katsojat ovat huomanneet taustalla jotakin, joka on saanut ihmiset raivon valtaan. 

Perheellä on yhteensä neljä lasta, joista nuorin, Jace, on vasta neljän kuukauden ikäinen. 

Rantavideolla perhe uiskentelee turkoosissa vedessä samalla, kun Jace-vauva köllöttelee rannalla aurinkosuojan alla. 

Videon katsojista osa on järkyttynyt, kuinka vanhemmat voivat jättää pikkuvauvan yksin ja lähteä itse uimaan. Tarkkaa etäisyyttä on mahdoton sanoa, mutta videolla näyttää siltä, ettei perhe ole pysytellyt aivan vesirajan tuntumassa. 

– Perhe jätti 4-kuukautisen vauvansa oman onnensa nojaan, kun menivät itse uimaan. Kuka h******i on noin vastuuton? Vie vain muutaman sekunnin, että joku kaappaa lapsen, Twitterissä kauhisteltiin.

Isä Chris Ingham on kieltänyt kaikki syytökset. 

– Emme olleet vedessä enempää kuin muutaman minuutin. Näimme Jacen koko ajan. Emme irrottaneet katsettamme hänestä kertaakaan, Chris sanoo. 

Jos julkaisu ei näy, katso se tästä

Myös perheen äiti Sarah puuttui asiaan julkaisemalla Instagramissa kommentin aiheesta. 

– Rehellisesti sanottuna ihmiset saisivat huolehtia omista asioistaan ja lakata kritisoimasta muita, hän kirjoitti. 

Toisaalta muun muassa Twitterissä ihmiset ovat huomauttaneet, että vaikka lapsi on näkyvissä, ei kaukaa vedestä pääse nopeasti paikalle, jos jotakin sattuu. 

– Vauva olisi voitu napata hetkessä, eivätkä he olisi ehtineet rantaan ajoissa. Olen järkyttynyt, eräs käyttäjä kirjoittaa. 

Perhe on ollut aiemminkin myrskyn silmässä: viime vuonna isä Chrisin kerrottiin lähettäneen eri ikäisille teinitytöille vihjailevia viestejä, joissa hän esimerkiksi ehdotti 16-vuotiaalle tytölle naku-uintia ja kutsui itsensä tämän luokse vanhempien ollessa poissa. 

Kuluneena kesänä perheestä tehtiin myös lastensuojeluilmoitus sen jälkeen, kun nämä kertoivat myyvänsä pojastaan Jacesta tehtyjä vauvanukkeja.

Toistaiseksi perhe ei ole juuri piitannut syytöksistä. 

Jos julkaisu ei näy, katso se tästä

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit.

Lue myös:

    Uusimmat