Pepe Willbergin uusi aluevaltaus: Laulan nykyisin myös oopperaa

24:58

Pepe Willberg kertoi uudesta aluevaltauksestaan Studio55.fi-lähetyksessä.

Juhlavuottaan viettävä laulaja Pepe Willberg paljasti laulavansa suihkussa oopperamaailmasta tuttuja tenoriaarioita. Myös yleisö pääsee nauttimaan niistä tulevalla juhlakiertueella.

– Olen ajatellut, että kun olen nyt intoutunut laulamaan kylpyhuoneessa tällaisia parhaita tenoriaarioita oopperamaailmasta, jos tarjoilisin yleisölle niitä nyt laajemminkin.

– Maailma muuttuu, mieli muuttuu ja laulut muuttuvat, Willberg toteaa.

Tenoriaariat ovat luonteva lisä Willbergin melodiseen tuotantoon.

– Olenhan minä aina laulanut melodisia lauluja. En tiedä johtuuko se siitä iästä, mutta olen päässyt siihen pisteeseen, että niitä on tosi kiva laulaa: Puccinia,Tšaikovskia ja Mozartia.

Tänä vuonna 70 vuotta täyttävä Willberg myöntää, että aariat vaativat laulajalta enemmän kuin popkappaleiden esittäminen. Hän ei kuitenkaan pidä aarioiden laulamista erityisen vaikeana.

– Sehän on samanlaista laulua. Totta kai ääntä tuotetaan pikkusen eri tavalla, pyritään enemmän hallittuun, siistiin ilmaisuun. Popparitouhu, se on sitten eri asia.

Mikä ooppera-aaria teki Pepe Willbergiin erityisen vaikutuksen? Kuullaanko kiertueella myös vanhoja hitteja? Katso koko lähetys!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja