Mainos

Pelkäsi Grinchin pilaavan joulun – pikkupoika soitti poliisit: "En voi keksiä tätä päästäni"

Pikkupoika järkyttyi näkemästään niin paljon, että päätti varmistaa, ettei moista tapahtuisi oikeasti.

Jos lapsesi on hiljattain nähnyt Jim Carreyn tähdittämän, Dr. Seussin vuonna 1957 julkaistuun kirjaan perustuvan The Grinch -elokuvan, kannattaa varmistaa, ettei elokuva ole jättänyt traumoja.

Elokuvassa joulua vihaava vihreä Grinch päättää nimittäin pilata juhlapyhät muiltakin. Nähtyään Facebookista videon tästä ilkimyksestä mississippiläinen viisivuotias TyLon Pittman ymmärsi, ettei voisi antaa elokuvan tapahtumien toistua. Pieni poika halusi varmistaa, ettei Grinch yrittäisi pilata tätäkin joulua ja soitti hätäkeskukseen esittääkseen avunpyyntönsä. Pittman toivoi, että poliisi ehtisi estää rikoksen.

Yksi Byramin poliisilaitoksen poliiseista, Lauren Develle, kertoo nähneensä hätäpuheluun vastanneen hätäkeskuspäivystäjän Facebook-päivityksen, jossa tämä kertoi saaneensa puhelun pikkupojalta, joka pelkäsi Grinchin tulevan varastamaan joulun.

– Pyysin lähettämään hänen osoitteensa, Develle kertoi Clarion Ledger -sivustolle.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Niinpä Develle ilmestyi lauantai-iltana Pittmanin kotiin vakuuttamaan, että joulu olisi turvattu. Pojan isoveli, TeDera Dwayne Graves julkaisi suloisesta kohtaamisesta videoita ja kuvan Facebookiin.

– En voi keksiä tätä päästäni! Viisivuotias veljeni soitti poliisille, ja kertoi, että Grinch varastaa ihmisten joulun, eikä hän halua tämän varastavan sitä, joten he oikeasti tulivat kotiimme, Graves naureskelee päivityksessään.

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä

Gravesin päivityksellä on jo tuhansia tykkäyksiä ja yli 36 000 jakoa.

– Ajattelitko oikeasti, että Grinch varastaisi joulusi, kyseli pikkupojan äiti jälkikasvultaan.

– Hän varastaa kaikkien joulun, poika nyökkäili vakavasti.

Konstaapeli Develle on vakuuttunut, että Byramin poliisilaitos pystyy toteuttamaan pojan toiveen Grinch-vapaasta joulusta. Devellen mielestä koko juttu on oikeastaan aika hupaisa, sillä hän itse rakasti tarinaa Grinchistä pienempänä. Elokuvaa on katsottu Devellen perheessä joka joulu.

– Joka jouluaamu isäni käyttää Grinch-housuja. Se on hänen lempielokuvansa, Develle paljastaa Clarion Ledger -sivustolle.

Grinchistä on vuoden 2000 elokuvan lisäksi ilmestynyt animaatioversio jo vuonna 1966.

Poliisilaitos kehitteli pojalle vielä yllätyksen, kun tämä pääsi auttamaan "Grinchin" pidätyksessä ja kysymään tältä, miksi tämä halusi pilata kaikkien joulun.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

***

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.