Manchester United saamassa Barcelona-otteluun avainpelaajia takaisin – sivusssa oleva espanjalainen siirtymässä PSG:n riveihin?

Manchester United on saamassa kolme pelaajaa takaisin sairastuvalta ennen Mestarien liigan puolivälierien toista osaottelua Barcelonaa vastaan. United hävisi avausosan kotikentällään maalein 0-1.

Parjattu hyökkääjä Alexis Sanchez harjoitteli lauantaina joukkueen mukana ja on valmis kohtaamaan tiistaina vanhan seuransa.

Keskikenttäpelaaja Nemanja Matic matkustaa myös joukkueen mukana Barcelonaan oltuaan pelikentiltä sivussa yli kaksi viikkoa.

Laitapuolustaja ja kapteeni Ashley Young oli viikonlopun West Ham -ottelusta sivussa pelikiellon vuoksi, mutta on käytettävissä tiistaina Espanjassa.

Päävalmentaja Ole Gunnar Solskjär vihjaili, että Ander Herrera saattaa olla odotettua pidempään sivussa reisivamman vuoksi, eikä näin ollen pelaa tiistaina.

– Nemanja matkustaa kanssamme varmasti. Ander sen sijaan ei. Hän on vielä hetken sivussa, Solskjär sanoi Manchester Evening Newsin mukaan.

Herreralla kerrotaan lehden mukaan olevan yhteisymmärrys esisopimuksesta pariisilaisseura PSG:n kanssa.

Mestarien liigan ottelut ja studiot tällä viikolla:

Tiistai:
Jalkapallostudio klo 21.00 C More Sport 1 ja mtv.fi
Juventus – Ajax klo 21.55 C More Sport 1
Barcelona – Manchester United klo 21.45 C More Sport 2

Keskiviikko:
Jalkapallostudio klo 21.00 C More Sport 1 ja mtv.fi
Manchester City – Tottenham klo 21.55 C More Sport 1
Porto – Liverpool klo 21.45 C More Sport 2

Kaikki Mestarien liigan ottelut suorana ja suomeksi selostettuna vain C Moressa. Lue lisää tästä.

Lue myös:

    Uusimmat