Nintendon ensimmäinen mobiilisovellus vihdoin julki – miljoona käyttäjää kolmessa päivässä

Videopelijätti Nintendo on julkaissut ensimmäisen mobiilisovelluksensa. Pelin sijaan kyseessä on omintakeinen viestisovellus, joka hyödyntää yhtiön konsoleilta tuttuja Mii-hahmoja. Japanissa julkaistu sovellus on otettu lämpimästi vastaan kuluttajien keskuudessa.

Nintendon mobiilidebyytti on Miitomo. Käyttäjän tehtävä on luoda itselleen Mii-niminen avatarhahmo ja antaa sille persoonallisuus. Tämän jälkeen hahmo kysyy käyttäjältä kysymyksiä ja jakaa sen jälkeen annettuja tiedonmurusia itsenäisesti sovellusta käyttäville tuttaville. Tämän lisäksi perinteisiä viestikeskusteluja voi maustaa erilaisilla kuvilla ja muulla sisällöllä.

Forbesin mukaan 17. maaliskuuta Japanissa julkaistu Miitomo keräsi ensimmäisen kolmen päivän aikana yli miljoona käyttäjää. Sovellus nousi paikallisten iOS-latauslistojen kärkeen, ohittaen Japanissa erittäin suositun Line-viestisovelluksen.

Miitomo on ensimmäinen tuote Nintendon ja japanilaisen DeNA-yhtiön välisessä yhteistyössä. Jatkossa yhtiöiltä tullaan näkemään useita mobiilipelejä sekä uusi jäsenyyspalvelu, jonka on määrä yhdistää eri laitteet ja niiden käyttäjät toisiinsa. Tässä kokonaisuudessa sosiaalinen Miitomo-sovellus voi esittäähyvinkin tärkeää osaa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja