Pelicansin vahvaa esitystä ei palkittu, tappioputki venyi jälleen – "Urheilun herra koettelee"

Hannes Björninen painottaa ratkaisuhetkien merkitystä kauden edetessä 1:48
Videolla Pelicans-kapteenin mietteitä illan ottelusta.

Pelicansin tappiputki venyi neljän ottelun mittaiseksi, kun se koki niukan 2-3-tappion Tapparalle.

Pelicans pelasi erittäin vahvan ottelun. Kahden maalin iltaa viettänyt Hannes Björninen oli lähellä jopa hattutemppua, mutta Pelicans-kipparin kolmas osuma hylättiin päätöserässä. Tapparan Niko Ojamäki tälläsi kuitenkin hetkeä myöhemmin Tapparan voittomaalin. Kaikesta huolimatta Pelicans-leirissä oltiin tyytyväisiä illan peliesitykseen.

– Pelasimme todella vahvan pelin. Ratkaisuhetkillä täytyy olla parempi ja karsia virheitä. Kokonaisuudessaan vahva ottelu, Björninen toteaa MTV Urheilulle.

Tappion myötä Pelicansin tappioputki venyi jo neljän ottelun mittaiseksi. Kahdeksasta edellisestä SM-liigaottelusta lahtelaisilla on takataskussaan vain yksi voitto. Mistään tuskasta ei kuitenkaan ole kyse.

– En halua puhua tuskasta. Päivittäisessä tekemisessä olemme jatkaneet raikasta meininkiä ja uskottu, että se kääntyy. Jatketaan sitä hyvää työntekoa, niin tämä varmasti kääntyy tästä, Björninen summaa Pelicansin kehnoa virettä.

Myös Pelicansin päävalmentaja Ville Nieminen oli tyytyväinen joukkueensa peliesityksiin, mutta olisi toivonut joukkueeltaan hieman tarkempaa pelaamista ottelun ratkaisuhetkillä.

– Kyllä urheilun herra koettelee, mutta ei hylkää. Kannan vastuun, että ei oltu vastuullisia ratkaisuhetkillä tänään, Nieminen toteaa.

Päävalmentaja Nieminen miettii maalin hintaa illan tappiopelissä 1:28
Videolla Ville Niemisen mietteitä illan ottelusta.

Lue myös:

    Uusimmat