Pelicansin sankarilta ylistäviä sanoja ketjukavereistaan – näin kolmikko täydentää toisiaan

Pelicans-hyökkääjä Lars Bryggman kommentoi alkavia välieriä – "Se on meille suuri etu" 1:06
Katso videolta: Lars Bryggman kommentoi perjantaina alkavaa välieräsarjaa.

Jääkiekon SM-liigan pudotuspelien välierävaihe käynnistyy perjantaina HIFK-Tappara- ja Pelicans-Ilves -otteluilla. Pelicans-hyökkääjä Lars Bryggman oli isossa roolissa Pelicansin edetessä jatkoon puolivälieristä. Hän jakaa ylistystä ketjukavereilleen välieräsarjan avauksen alla.

Bryggman kertoo, että alku Pelicansissa oli vaikea, mutta valmennuksen ja pelaajien antamalla tuella on ollut iso merkitys. Hän ylistää lahtelaisorganisaatiota ja toteaa, että tosissaan voi tuntea joukkueen saaman tuen. Bryggman muistaa erityisesti ketjukavereitaan Tyler Kelleheriä ja Lukas Jasekia.

– Siinä on kaksi todella hyvää pelaajaa. Täydennämme hyvin toisiamme. Jasek on erittäin taitava toimittamaan kiekkoa ja tuomaan sitä kontrolloidusti hyökkäysalueelle. Kelleher on todella hyvä pienissä peleissä kulmissa ja hän löytää hyvin ratkaisevat paikat. Minä saan tehdä oman roolini ja tulla maalille voittamaan irtokiekkoja ja pelaamaan fyysisesti. Täydennämme hyvin toisiamme ja siksi se toimii, Bryggman sanoi.

Runkosarjassa 23 tehopistettä iskenyt Bryggman on tehtaillut pudotuspeleissä piste per peli tahtia (7 ottelua 5+2). Pelicans pudotti puolivälierävaiheessa KalPan voitoin 4-3. Bryggman iski puolivälierien kahdessa viimeisessä kotipelissä yhteensä neljä maalia. Perjantaina alkaa uusi haaste, kun vastassa on runkosarjan kakkonen Ilves.

– Meillä on aika nuori joukkue. Monet eivät ole hirveästi pelanneet pudotuspelejä, joten opimme koko ajan uusia tilanteita ja peleistä tulee hiukan erilaisempia. Katsomossa on enemmän meteliä. Ne ovat ehkä ne asiat, jotka vaikuttavat, mutta opimme joukkueena lisää koko ajan, Bryggman totesi.

Katso pääkuvan videolta Bryggmanin kommentteja Ilves-välieräsarjasta. Jääkiekon SM-liigan kaikki ottelut ovat katsottavissa C Moressa. 

Lue myös:

    Uusimmat