Pelicansin Antti Tyrväinen kiskaisi tehot 3+1 Lahdessa, myös Juhamatti Aaltonen tehoili – HIFK venytti voittoputkeaan

Pelicans jatkoi voittojen tiellä SM-liigassa, kun se otti 7-2-murskavoiton JYPiä vastaan lauantai-iltana Lahdessa.

Pelicans ratkaisi ottelun toisessa erässä, kun se mätti neljä maalia.

JYP johti ottelua ensimmäisen erän jälkeen 2-1-lukemin, mutta Pelicans nousi tasoihin Miska Siikosen osumalla.

Viisi minuuttia myöhemmin Miihkali Teppo vei Pelicansin 3-2-johtoon ja hetkeä myöhemmin oli Antti Tyrväisen vuoro osua.

Henrik Nilsson viimeisteli vielä erän lopussa Pelicansille 5-2-osuman. Päätöserässä Juhamatti Aaltonen ja Tyrväinen onnistuivat vielä maalinteossa ja veivät Pelicansin 7-2-johtoon.

Tyrväinen teki ottelussa tehot 3+1 ja Aaltonen 1+1. Tyrväinen teki Pelicansin ensimmäisen, neljännen ja seitsemännen osuman.

Helsingin IFK jatkoi voittojen tiellä SM-liigassa, kun se voitti Tampereen Ilveksen 3-1-lukemin Helsingissä.

IFK venytti voittoputkensa neljän ottelun mittaiseksi.

Ilves meni avauserässä 1-0-johtoon, kun Joona Ikonen laukoi kauden 16. osumansa. IFK nousi kuitenkin tasoihin toisessa erässä, kun Erik Thorell onnistui maalinteossa.

Päätöserässä Thorell tarjoili upean syötön Joonas Raskille, joka ei paikastaan erehtynyt, vaan vei IFK:n 2-1-johtoon.

Juho Keränen viimeisteli tyhjään maaliin loppulukemiksi 3-1.

Tappara voitti Jukurit, KalPa yllätti TPS:n

Tampereen Tappara palasi voittojen tielle SM-liigassa, kun se voitti Mikkelin Jukurit 2-0-lukemin Tampereella.

Tappara teki ensimmäisen maalinsa ottelun avauserässä, kun slovakialaishyökkääjä Tomas Zaborsky onnistui maalinteossa. Osumaan upean syötön tarjoili Jarkko Malinen.

Niko Ojamäki viimeisteli vielä tyhjään maaliin loppulukemiksi 2-0. Tapparan maalilla torjunut Christian Heljanko torjui ottelussa vain yhdeksän kertaa.

KalPa katkaisi tappioputkensa, kun se voitti Turun Palloseuran 2-0-lukemin.

KalPa katkaisi kuuden ottelun tappioputkensa.

KalPan 1-0-maalin viimeisteli upealla laukauksella Eetu LuostarinenTommi Jokinen teki KalPan 2-0-osuman.