Ässät-hyökkääjälle toinen hattutemppu putkeen – JYPin ahdinko jatkuu

Ässät otti toisen perättäisen voittonsa, kun se voitti KalPan 4-2-lukemin Porissa.

Pääkuvan videolla Tulosruudun kuvaa lauantain SM-liigakierroksen huippuhetkistä.

Ottelun hahmo oli Ässien hyökkääjä Jarno Kärki, joka teki hattutempun. Kärki on nyt tehnyt kahteen edelliseen otteluun kuusi maalia, sillä hyökkääjä onnistui hattutempun teossa myös perjantaina Ilvestä vastaan.

Voitostaan huolimatta Ässät jatkaa sarjan jumbona.

Tappara otti toisen perättäisen voittonsa, kun se kaatoi HPK:n 2-1-lukemin Tampereella.

Tappara teki ensimmäisen maalinsa avauserässä, kun Otto Rauhala teki maalin ylivoimahyökkäyksen päätteeksi.

Tapparan Tomas Zaborsky teki joukkueensa voittomaalin tyhjään maaliin, vaikka HPK nousi vielä maalin päähän Teemu Turusen osumalla.

JYPin ahdinko jatkuu, Lukko katkaisi tappioputkensa

JYPin synkkä alkukausi sen kuin vain jatkuu, kun se taipui kotikaukalossaan Mikkelin Jukureille 2-3-lukemin.

Jukurit meni ensimmäisessä erässä 1-0-johtoon Teemu Suhosen osumalla, mutta JYP nousi vielä tasoihin Robert Rooban onnistuttua maalinteossa.

Jukurit teki vielä kaksi maalia kolmannessa erässä, kun Teemu Henritius ja Vadim Pereskokov onnistuivat maalinteossa.

JYPille tappio oli jo neljäs putkeen ja se jatkaa sarjassa toiseksi viimeisenä.

Lukko pysäytti TPS:n Turussa, kun se otti tyylipuhtaan 3-0-voiton.

Lukko teki kaksi maalia ottelun avauserässä, kun Brendan Defazio ja Rony Ahonen onnistuivat maalinteossa.

Justin Danforth viimeisteli tyhjään maaliin loppulukemat 3-0.

SaiPa yllätti IFK:n Lappeenrannassa

SaiPa otti juhlaottelunsa kunniaksi 4-2-voiton Helsingin IFK:sta.

SaiPa meni ottelussa 2-0-johtoon, mutta IFK nousi toisen erän lopussa tasoihin, kun Iikka Kangasniemi ja Juhani Tyrväinen onnistuivat maalinteossa.

SaiPa meni 3-2-johtoon heti kolmannen erän alussa Jonatan Tanuksen maalilla, ja Brenden Kichton viimeisteli kymmenen minuuttia myöhemmin loppulukemat 4-2.

SaiPa juhlisti ottelussa 70-vuotista taivaltaan.